Yoga

Av Ottwall
12 sep. 2014 17:48
Visningar: 176
Någon som är sugen på att åka till Indien i början av december och göra yoga? Jag har bara möjlighet att stanna några veckor, har rest runt mycket i Indien tidigare så blir nog inte så mycket runtresande, utan mest yoga :)
13 sep. 2014 13:00
Hej Ottwall ,.

Jag har själv funderingar på att åka till Indien just i detta ändamål. Jag har egentligen planer på att åka till norra thailand och volontärarbeta på ett community, men tänker att jag kan göra ett stopp i indien dessförinnan.
Vart i indien tänker du åka, och tänker du dig att stanna på ett ashram?? MVH// Cathrin
Av Ottwall
13 sep. 2014 14:09
Hej! Jag har egentligen inte funderat ut exakt vart jag vill åka. Kan tänka mig Goa området men även norra indien (tror dock de kan vara ganska kallt där just den tiden) Jag kan tänka mig Ashram men också bara hitta något bra yogaställe. Vad har du för tankar? / Johanna
Av Asayoga
13 sep. 2014 14:41
Hej!
Jag är sugen på det, kommer att åka i slutet av oktober till Goa och stanna på ett yoga ställe som heter purpel vally, där är det mest ashtanga klasser och retrets. Jag kommer att vara där i minst 3 månader för att kolla runt och yoga och meditera på olika ställen/ashrams. Har planer på att röra min norr också till rishikesh där det finns mycket inom yoga och meditation. // Åsa :)
Av Ottwall
13 sep. 2014 15:40
Jag har hört talas om purple valley, kanske att jag hittade de någon gång när jag googlat runt på olika retrets. Hur har du hört talats om det? Jag möts gärna upp :)
Av Asayoga
14 sep. 2014 22:42
Nice! Hört om det för många yoga lärare åker dit, inom den yogan jag gör mest, några av dom är Maria Boox som är där den veckan jag ska ditt, även kino macgregor och petri räisänen är några som är där ibland. Låter bra:)