Weekend i Paris

Av Safir80
5 nov. 2017 08:32
Visningar: 614
Hej!
Jag tänkte överraska min man med en weekend i Paris. Saken är den att jag aldrig varit där. Var ska vi bo? Tar gärna emot tips på trendigt hotell i mysigt område. Om någon varit där nyligen och har restaurangtips tar jag gärna emot det också! Tack!
13 nov. 2017 11:58
Hej! Jag kan tipsa om en helt ny bok som heter Paris för foodisar. Den har superbra tips på trevliga avslappnade ställen!
Av Lena47
13 nov. 2017 19:00
Vi har hittat denna lilla pärla som vi bott på två gånger nu och definitivt kommer boka igen.
http://hotel-paris-univers.mobihotel.fr

Bra läge men på en ganska tyst gata, små men smakfulla rum och sköna sängar.
Prisvärt!
13 dec. 2017 22:03
Vi har ätit flera gånger på Chez Janou ( chezjanous.com ) och alltid varit nöjda. Ring och boka bord för säkerhets skull ( de kan engelska )
Av Karin
14 dec. 2017 11:41
Hotell finns nyöppnade och übertrendiga Hoxton i 2a, mysiga Hotel Jules and Jim i Marais eller klassiska Hotel Amour i backarna i Pigalle.

Restauranger, håller med @Emanuelsson, Chez Janou är nästan ett måste om man besöker Paris för första gången. En gammal pastis restaurang med myllrig och mysig stämning och en chokladmousse till efterrätt som är värd att gå dit igen för. Cafe Charlot i Marias är perfekt för att titta på människor och äta fransk bistromat. Derrière, som att äta middag i en inredningsaffär. Café de l’industrie - kanonmat för en billigare peng. Cool inredning och härlig vibe. La Favorite, modern klassiker som osar NYC.
Generellt är det bra att ringa boka bord på de flesta ställena.