Washington DC eller Cape Cod

Av Linlib
21 jan. 2018 16:06
Visningar: 209
Hej
Vi åker till New York i maj och tänkte lämna Manhattan 1-3 nätter. Kan dock inte bestämma om vi ska turista i DC eller slappa norröver, Cape Cod, P-Town eller Newport. Nån som har några tips?!
21 jan. 2018 16:24
Cape Cod är supermysigt!
DC är överskattat tycker jag.
Av Birgere
21 jan. 2018 17:29
DC är helt fantastiskt om man har den minsta hum och intresse om USA historia. Allt du sett o läst om kan ni se i verkligheten kombinera gärna med ett eller flera museum. Avstånden är korta och ni behöver ingen bil.
Ett måste på allas bucket lists men kanske inte ett ställe som man återkommer till typ varje år 😁

Cape Cod i Maj... ser inte alls tjusningen med detta, området är eg inte speciellt fint jämfört med längre upp utefter New Englands kust, plus att det säkert inte är mer än 10 grader i havet. Vill ni ha stränder, men förvisso inget badande, så åk till Atlantic City o roa er samtidigt eller Delaware´s kust och shoppa samtidigt då staten inte har någon Sales Tax.
27 jan. 2018 21:04
Cape cod är så otroligt härligt! Det är stället vi återkommer till! Maj är tyvärr inte bästa perioden, och det är i kortaste laget att åka Manhattan-Provincetown 1-3 dagar. Blir inte mycket tid på plats. Enklare att dra ner till DC och passar 1-3 dagarsspannet och maj bättre.
Men väljer ni CC så återkommer jag gärna med tips.
9 feb. 2018 11:30
Cape Cod är väldigt lugnt i Maj, inte riktigt toppväder heller då det ligger så pass norrut. Var själv i Boston/Cape Cod i slutet av maj och det var väldigt dimmigt och grått ute på Cape Cod men fint och soligt i Boston. :) beror väl mycket på vädret. Provincetown är dock väldigt fint och mysigt men litet.. finns inte överdrivet mycket att göra på Cape Cod förutom att lapa sol som någon skrev ovan.

Washington DC kan vara väldigt varmt i maj, beror på. Men vill ni ha historiska sevärdheter och kultur är det platsen att vara. Här blir ni upptagna med att gå längs med National Mall. Här får ni 3 fartfyllda dagar med att ta in USAs historia i alla former... rekommenderar starkt DC för upplevelser framför Cape Cod