Volontärresa med djur? Eller eventuellt resa runt i Asien.

Av Aannahs
21 jan. 2016 21:09
Visningar: 77
Hej!
Tänkte kolla om det är någon som ska iväg på en volontärresa i Sydafrika i vår eller om någon har erfarenhet av detta? Har kollat på resor via Goxplore och funderar lite på att anmäla mig till "horseback conservation"...

Är precis hemkommen från en Sydafrika-resa och fastnade verkligen för landet, vilket gör att jag gärna vill åka tillbaka. Annars kan jag även tänka mig att kanske resa runt i Asien? Har många resedestinationer jag skulle vilja besöka- ex Fiji, Bali, Filippinerna, Kanada, Madagaskar, Galapagos, Hawaii, Nya Zeeland, Australien. Är ganska öppen för förslag om någon letar resesällskap :)

Jag skulle vilja ha en paus från vardagen och dra ut och resa innan jag börjar plugga till hösten. Är ute efter äventyr och helt enkelt att njuta av livet :)
Av Fannypj
21 jan. 2016 22:35
Hej!
Är lite inne på samma spår som du! Vill gärna resa till Afrika och kan tänka mig Sydafrika men Asien också. Har tittat lite på volontärresa mest för att komma i ett sammanhang och då tittat på volontärresor.se i antingen Namibia eller Sydafrika. När ska du ut och resa tänkte du? :) Förresten, har två kompisar som åkt med Goexplore och hade inte så bra erfarenhet av dem plus att i ett radioprogram framkom att de hade mycket tvivelaktigt projekt i just Sydafrika med lejon tror jag det var. Så skulle nog i sådana fall inet vilja åka med just dom.
22 jan. 2016 13:48
Hallå! Jag har planer på att åka till Zimbabwe och volontärarbeta med djur i augusti. Projektet heter Chipangali animal rescue och är med volontärresor.se. Hör gärna av dig om det låter intressant :)