Visum Sihanoukville

Av Karolo
26 sep. 2016 21:09
Visningar: 729
Vi är några som ska flyg från Saigon till Sihanoukville och undrar om det är Ok att fixa visum när vi landar i Sihanoukville eller är det bättre att fixa det i Vietnam?
27 sep. 2016 00:51
Vet inte om de har visa on arrival på flygplatsen i Sihanoukville. Det går ju knappt några flyg dit... Annars kan ni ju fixa ett E-visa innan.
https://www.evisa.gov.kh/

Fast nu när jag läser på visumsidan så verkar det inte funka med E-visa där.... Vad är det för flyg du hittat? Blir nyfiken - trodde det bara var charterflyg som landade där (typ 3 i veckan från Ryssland...)
Av Hawaii
27 sep. 2016 01:42
Cambodia Angkor Air flyger reguljärt från Ho Chi Minh City (SGN) till Sihanoukville och Tianjin Airlines flyger dit från ett par städer i Kina. Det är möjligt att det också finna ytterligare internationalla linjer dit. Visa On Arrival är tillgängligt i Sihanoukville.
27 sep. 2016 14:45
Ok jätteintressant. För två år sedan försökte jag kolla efter flyg till Vietnam från Sihanoukville. Då fanns det inga ännu. På länken ovan så står det att e-visa inte funkar i Sihanoukville, men den kanske bara inte är uppdaterad...
27 sep. 2016 18:31
Ja visa on arrival verkar finnas. Det är e-visa som inte stöds enligt den hemsidan jag länkade till. Ingen idé att slösa pengar på det alltså om det ändå är klarlagt att visa on arrival funkar :)