Vill nån resa med mig? (Endast tjejer)

Av Hazy
5 jan. 2013 12:39
Visningar: 385
Jag vill åka till Thailand nu i slutet av månaden. Bokar biljett när som helst.
Vill vara borta en månad men det spelar mig ingen roll om vi skulle resa och någon åker hem tidigare. Man vet ju aldrig hur bra man kommer trivas tillsammans och man behöver inte vara som klister på varandra utan det kan vara skönt och tryggt att bara veta att man är där tillsammans så man kan gå ut och äta ibland och kanske ta en drink och dela taxi tillbaka dit man bor.
Jag har fått en del tips om vart man ska åka osv, en bekant som bott där 8 år har tipsat samt släktingar som rest dit massa och vad man läst på forum men är såklart öppen för förslag!

Skriv gärna nån rad isåfall och även om ni har tips till en tjej som reser ensam.

Mvh, Linea.
Av Jonny74
5 jan. 2013 13:53
är där 1-9feb

Har en poolvilla i kamala,phuket
Den har 2 hus,så du kan ta ett gratis en vecka,när jag är där
superfräscht hotell
Kolla.: ayara kamala resort grand poolvilla

jag vill mest sola,bada,shoppa,dricka massa goda drinkar

maila: (Logga in för att se e-postadress)
Av Hazy
5 jan. 2013 14:16
Nej tack "Jonny"
Av Sesool
9 jan. 2013 21:23
Hej hej,

Jag e också jätte sugen på att åka i slutet av januari. Har ingen kompis som har möjlighet att följa med just nu så det vore ju trevligt att åtminstone träffa någon där nere å kunna prata lite med någon kväll.
E lite sugen på Koh Lanta. E sjukt sugen på sol å bad bara komma ifrån jobb å allt. Kan dock bara va borta i 2 v...
Av Hazy
9 jan. 2013 22:28
Va kul! Jag har bokat biljett nu och kommer åka den 23:e. Häng med du också!
17 jan. 2013 17:08
Hej! Vilka ställen har du tänkt besöka? Flyger till Krabi 4 feb, första gången jag reser själv och har inte någon direkt plan förutom att starta med någon natt i ao nang och sen besöka, phi phi, koh yao noi och kanske koh lanta och lite småöar. Hör av dig om våra vägar korsas nått! :)
22 jan. 2013 15:28
Hallå! Jag är redan nere i Thailand.. Men jag är själv från typ den 3-4 februari och skulle gärna vilja möta upp lite folk då. Har inte rest själv förut och skulle vara skönt att ha någon att dela hotell med, Jag hade tänkt mig att kanske åka över till Phi Phi ett par dagar då jag är i Phuket innan, sen dra mig vidare mot, koh tao, och reearth festivalen på koh Samuel i slutet av februari och sen såklart fullmoon partyt på koh phangan. Men inget är bestämt så hör gärna av er om ni vill ha lite resesällskap. Jag är glad, öppen för nya äventyr och tar dagen som den kommer! Elin