Vill ha tips om Tånga Tours

26 jan. 2011 16:45
Visningar: 504
Vi vill boka en två veckors rundresa i Oman med Tånga Tours som vi hittat på reseguiden. Har inte hört om dem innan. Är det någon som har rest med dem tidigare i Oman? Tacksam för tips! Vi vill ha några dagar extra i Muscat på egen hand och vill gärna fylla dem med nåt spännande utöver museer och historia som redan finns i programmet - är det någon som har några bra tips?
26 jan. 2011 22:08
Heej!
Har aldrig hört talas om Tånga Tours och gick därför in på deras hemsida som ju ser fin ut. Tyvärr såg jag ett fel direkt och det gäller visumavgiften. Enligt Tånga är den 16 USD men redan i mitten av november 2010 höjdes den till OMR 20 per person (ca 400 svenska kronor). Tittade inte närmare på deras program men kan föreslå Beit Zubair (ett litet men mkt bra museum) Har Ni tid med en resa norr över till Musandam (Mellanösterns Norge) kanske. Masirah Island öster om Muscat - hem för havssköldpaddor, några utrotningshotade. Naturen i Oman är otrolig. Många ornitologer åker dit för att se all vackra fåglar.
När har Ni planerat att åka?
Mvh
Lisa
5 feb. 2011 14:24
Hej Rese Annika,

Vi reste med Tånga Tours på deras 2-veckorsresa i december och det var en bra och välorganiserad resa. Oman har hur mycket som helst att erbjuda och vi var både i Musandan i norr som verkligen var vackert och i Salalah i söder. Det nya visumpriset fick vi veta innan vi reste, de har nog bara missat att uppdatera på sin hemsida. Ön Masirah var vi aldrig på men det är säkert spännande, vi var i Ras Al Jinz där det också finns skäldpaddor men inte så många när vi var där (de kommer visst mest i augusti). Vi fick höra innan vi reste att Oman är dyrt men man kan visst hitta billiga alternativ också. Ni kommer inte att ångra en resa till Oman!