Vill du vara med och öppna ett hostel i Asien?

10 okt. 2021 15:14 (redigerad)
Visningar: 361
Hej!
Som rubriken lyder, har jag haft planen, drömmen & idén om att öppna mitt egna hostel nere i Asien, sedan 2018. Jag har skissat, planerat och tänkt en hel del. Men för att göra detta möjligt söker jag nu en person som jag känner jag skulle kunna göra detta med. Med andra ord krävs de att vi klickar med varandra, givetvis!

För att inte dra ut på detta allt för mycket, söker jag dig som är jämngammal (runt 25 års åldern), rest stora delar av Asien och såklart kan tänka sig starta ett nytt kapitel i livet nere i Asien, Indonesien för att vara mer specifik.

Allt inom 1-2 år är tanken att starta igång det hela. Vilket jag tror kan vara perfekt när pandemin har försvunnit, turismen drar igång igen och den personliga ekonomin är bättre. Dessutom är tanken att flyga ner i år, resa runt, leva loppan och förhoppningsvis hitta den perfekta platsen att öppna ett hostel på.

Jag är garanterad att detta kommer vara mitt/vårt livs bästa äventyr. Så är du intresserad av att joina detta projekt, hojta till! :)

Allt gott, Victor
14 dec. 2023 02:58
Ok lite sent ute men jag fick precis denna iden också nu när jag sitter i Sydostasien. Och ja Indonesien för mig också vill jag öppna i är lite inne på Java.