Vilken grekisk ö?

Av Elena39
27 juni 2013 00:02
Visningar: 1353
Vilken ö rekommenderas om man inte vill åka där det endast är ungdomar runt 20 års åldern, men ändå trevligt uteliv och inte för litet ställe?
27 juni 2013 08:37
Jag vet inte riktigt men jag gillade Spetses,
Mvh
Av Desires
27 juni 2013 10:20
Oj, Grekland har så många fina öar som har det du beskriver!

Den gemytliga lilla staden Parga på fastlandet kan verkligen rekommenderas, där var vi för 15-tal år sedan och uppskattade verkligen. På den tiden var det inte så mycket turister där. Därifrån kan man också göra många utflykter i områdena runt omkring. Den lilla staden kändes mycket genuin, och jag tror inte den blivit mer turistisk nu. Staden har också mycket uteliv och flera trevliga restauranger och fina stränder. http://www.desires.se/#post118

Kefalonia är en annan grekisk favoritö!
Även Karpathos har allt detta du vill ha - tycker jag. Det är en annorlunda ö med mycket att uppleva om man hyr bil. http://www.desires.se/#post111

Skopelos (Mamma Mia-ön) är också en favorit för mig - fantastiskt vacker och härlig ö! Bo där mitt inne i den urgulliga lilla idylliska staden Skopelos bland trånga gränder. Hyr bil/vespa och ta dig runt till andra småbyar och läckra stränder, finns så mycket att se på den ön. Vi var också på alla dessa "kända" platser från filmen, det var mysigt att se och känna igen sig där - väldigt lite folk överallt när vi var där i slutet av maj. EN enda nackdel med att bo i pittoreska Skopelos är att just där kan man inte bada - man tar sig till de olika stränderna med buss som går från torget, eller så hyr man något fordon och tar sig runt i den vackra miljön.

Massor m foton (jag bara älskade att fota denna vackra ö!) o Skopelos-tips här http://www.desires.se/#post91
12 juli 2013 12:53
Jag gillade Skiathos med fina stränder dit man åkte med buss och en mysig liten stad med många gränder. Jag gillade även Paros som var kul attt upptäcka på Scooter, gjorde även några dyk vid AntiParos men var inte så imponerad av detta.