Vietnam i Mars/April

5 mars 2017 18:40 (redigerad)
Visningar: 767
Hej,
Jag och min sambo ska till Vietnam i slutet på mars, längtar! En lite oplanerad semester som vi bokade här om dagen, så vi har inte jättebra koll...
Vi har lagt upp resan så här;
Landar i Ho Chi minh
, nästan 4 dagar här. Sen bär det av till Nha Trang där vi såklart ska ha strandsemester med också hitta på lite olika saker.

Tips för Ho chi minh?
Tips för Nha Trang?
Av Annl
5 mars 2017 19:55
Har varit i Vietnam två gånger. Ett fantastiskt land som man gärna kommer tillbaka till.
Saigon är väldigt trevligt - där bodde vi ett antal dagar. Tips är att inte missa tunnlarna (mycket intressant utflykt) och besök även krigsmuseet inne i stan. En tur på Mekongfloden kan också rekommenderas starkt - en fantastisk upplevelse.
Käka middag på en fransk restaurang i Saigon och ta en drink på takbaren på Hotel Rex och känn nostalgins vingslag (det var där krigskorrarna satt och drack whisky och rapporterade nyheter).
Och - viktigt - när man ska över gatan i Saigon så är det ingen tvekan som gäller; bara att kliva på för annars kommer du aldrig över med alla dessa vespor och bilar.
Och vesselkaffe - ska vara något alldeles särskilt.....
Trevlig resa!
13 mars 2017 08:06
Hej,

Nhatrang är för mycket turister just nu men ni kan Enjoy Life To Fullest :

1. Hyra en mopped och köra till Cam Lam (söder om Nhatrang) där det finns väldigt vackra stränder och få turister där ( Long Beach, eller söderut till Cam Lap....
2. Köra till Ninh Thuy, Doc Lech Beach... oxå fina (norra om Nhatrang)
3. Mud Bathing och Spa i I-resort ca 8 km från Nhatrang.
4. Island tour, utanför Nhatrang beach

MVH,
Steve