Vietnam i Februari

1 nov. 2018 05:42
Visningar: 170
Hej! Någon som vill åka till vietnam i början av Februari och möta upp mig där för att utforska landet tillsammans? Jag har väl främst tänkt mig Ho chi minh. :) jag åker från Australien början av februari. :)
1 nov. 2018 14:10
Hej! Jag tänker åka till Vietnam eller Thailand i slutet på januari/början av februari och vara där 2-4 veckor. Föredrar djur och natur framför storstäder och vill både ta det lugnt och åka på aktiva äventyr. Om jag inte får sällskap åker jag nog på något sånt här: http://www.theadventurecrowd.se/aventyrsresa/fran-hanoi-till-hcmc-lar-kanna-vietnam/ men det vore kul att om inte annat mötas upp och hänga ett tag före eller efter, eller sy ihop en sån resa själva!
2 nov. 2018 03:11
Vore jätte kul om vi kunde ta sällskap! :D
Jag är sån att jag inte riktigt gillar turistiga saker som är uppstyrda., utan gillar att som du säger ”sy ihop själv”. Men att åka en sväng genom landet kunde ju vara jätte kul! :) men ska du till både Thailand och vietnam eller har du inte bestämt dig för vilket?
Av Aron2
4 nov. 2018 17:02
Hej! Tänkte flyga till Bangkok i början av februari för att sedan åka till Vietnam och resa genom hela Vietnam. Är sugen på att både upptäcka städerna och kusten.
5 nov. 2018 04:43
Ja :D Frågan är hur länge man vill vara i Vietnam för att känna sig nöjd...
Jag har läst att man kan ta tåg genom landet, och att det ska vara jätte härligt, jätte mycket fint att se längs med vägen, det kanske vore något, för det var visst väldigt billigt med :D
28 dec. 2018 14:32
Hej allihopa! Jag ser att det är flera som ville åka till Vietnam, kul! Har ni redan bokat biljetter? Jag åker till Phu Quoc den 2:a februari och kommer att vara där i två veckor. Jag åker ensam och vore jätte roligt med sällskap. Tänkte åka på olika utflykter, har inte studerat möjligheter förutom Ho Chi Min City.