Vattenkokare på Crown plaza Salalah

Av Millroy
22 mars 2009 11:51
Visningar: 1561
Känner mig lite tjatig på allt frågande, men jag får ju så många bra svar så jag kan inte låta bli...
Undrar om någon vet om det finns vattenkokare på rummen på Crown plaza?
Vad för sorts pengar ska jag ta med? Det mesta i Rial eller i Dollar?
Frågorna hopar sig ju närmre avresan vi kommer...
Längtar......
22 mars 2009 13:02
Ja det finns vattenkokare på Crown Plaza, du får även med kaffe och tea för några gånger. Jag brukar växla till mig Rial på Forex för ca 2000 sv. kronor och sedan växla i receptionen, där växlar de även svenska kronor till Rial, annars är Euro och Dollar bra att ha med sig. Det finns uttagsautomater i Salalah, t.ex. på Lulu (varuhus).
8 okt. 2009 15:15
Jag vet att detta svaret kommer alldeles för sent. Men kom ihåg att om Ni växlar på hotell, varsom helst i världen så är det alltid till sämsta kurs. Använd istllet de uttagsautomater som finns. Vad det gäller Oman så finns det gott om uttagsautomater. Gå in på www.exchange.se så får Ni veta hur kursen för Rial ser ut. Kom ihåg att den omanska valutan är knuten till US dollarn så när den går up så går rialen ocså upp.
Har bott på Crowne Plaza i 2 veckor, men föredrar Hilton där jag bott i väldigt många veckor varje gång (smaken är ju som......delad). Vad jag vill varna för är de 'safe-boxar' som finns på Crowne. Kontrollera att de är fastskruvade, ryck tag i dem. När vi var där för 2 år sedan var de lösa och försäkringsbolaget ersätter då endast med 2000 kr. Lägg hellre Era värdesaker i rexceptionens safebvox, som är gratis. På Hilto sitter de fast.
Vattenkokare finns på Crowne men inte på Hilton, detta gäller om man åker med Solresor.
Vi åker tillbaka till vårt paradis snart.