Västkusten roadtrip augusti 2016

22 nov. 2015 20:03
Visningar: 46
Hej!
Vi är tre goa tjejer 26-30 år som bor i Göteborg. Vi planerar att göra en 4 veckors resa i USA från ca 27 juli till 27 augusti och vill besöka San Francisco, LA, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite, ev. San Diego. Vi önskar gärna fler i resesällskapet med körkort, antingen del av resan eller hela resan! Självklart är vi flexibla med platserna vi vill besöka. Ju fler desto roligare :) Är det någon som tycker det verkar kul så får ni gärna skriva!
Av Mariegu
11 jan. 2016 00:37
Hej!
Låter intressant! Det är någonting åt det hållet jag vill resa i USA och 4 veckor är bra.
Om ni fortfarande har platser kvar och fortfarande håller på att planera, hojta! Nyfiken på vad ni tänkte för budget ca per person? Kolla gärna min profil, och jag är van att resa med folk i alla åldrar, är aldrig några problem :)

Hej hhej
/Marie
Av Endiyo
11 jan. 2016 04:42
Hej på er
Kille 26 år som gärna vill hänga med er på denna roliga resa! Tänkte själv skapa en tråd om västkusten och såg att det redan fanns en så jag passar på att skriva här.

Jag har körkort och kan följa med det datumet ni åker!

Hör av er! :)
2 maj 2016 11:32
Hello Girls!

Jag tänkte åka på roadtrip i augusti och vill gärna ha resesällskap delar eller under hela vistelsen. Jag är ungdomlig, öppen och äventyrlig och är ofta ute i Stockholm med vänner och har även yngre vänner. Jag är dessutom familjär med USA då min mamma och bror bor där. Har varit i olika städer och i Florida men aldrig i Kalifornien. Hade planerat att åka med en vän som tyvärr behöver ställa in resan pg a privata angelägenheter. Hör av er om det låter intressant.