Vart skall man åka?

24 sep. 2013 20:11
Visningar: 169
Hej!

Jag har bokat flyg till Bangkok den 8 oktober, komma stanna till den 17 oktober för vidare resa till Sydney.
Nu försöker jag hitta ett ställa att besöka i Thailand under dessa dagar.
Jag har tidigare varit på Phuket samt i Chiang Mai.
Funderar lite på vad det finns för alternativ, då jag inte direkt gillar turistställena där de serverar köttbullar och springer svenskar/ryssar överallt.
Så de stora resemålen är uteslutna.
Jag ska mest bara slappa, äta och njuta av livet.
Hav är inget krav :)

Tips?

/Mvh Clint
Av Marilcj
25 sep. 2013 08:51
ChaAm, svenskarna har inte hunnit dit så tidigt i okt, åtminstone inte i större skala, man märker dom knappt i dec heller, Ryssarna har inte hittat dit alls än....Thailändarnas egna semesterparadis, lång sandstrand, både bra o billiga boende nere utmed stranden i ChaAm o sen hela vägen mot HuaHin.
Är ju bara 2-2,5 tim resa från BKK dessutom, vi bor själva i Bang Kwai, en liten by mitt imellan när vi är nere, själva byn är inte nått större turisttillhåll men vid sidan om finns både Regent o BeachGarden som börjar dra eroupeer i dec/jan men oftast är det bara en liten liten del av dom som inser att de ligger en Thaiby runt hörnet.
Lilla Cera Resort invigdes för snart 2 år sedan och ligger alldeles vid sidan av vårt Condo o har ok priser, stranden precis nedanför är inte mycket att hurra för just där men några hundra meter bort börjar den långa fina stranden mot ChaAm.
Vi hyr vespor och åker runt ut på landsbygden eller kör utmed havet, in till städerna eller vad vi känner för....lugnt ställe, men om man vill ha liv o rörelse är det inte långt borta.