Vart ska vi åka?

Av Faalk
22 juni 2014 13:28
Visningar: 483
Hej!
sitter och kollar efter en resa till grekland i sommar (augusti) har aldrig vart där innan. Har fått upp ögonen för mykonos som ser väldigt fint ut! dock måste jag flyga från sthlm isåfall (bor i jönköping)

är ute efter sol, bad och mat. inte ute efter festande så inget party ställe. gärna ett grekland med dom klassiska vita stenhusen med blåa dörrar och fönster. har sätt mycket sånt på bilder från mykonos.

är jag helt ute och cyklar? ska vi åka någon annanstans? eller är det en ö att satsa på för ett första besök?

21 resp 23 år gamla.. så fest och ljud stör ju inte, men ingen party resa utan ska vara lite romantiskt och fint! grekland är ett drömm resemål för oss båda, så vi vill uppleva så fint som möjligt.

tack på förhand! //fredrik
Av Pelle77
23 juni 2014 19:59
Jag åker snart till Santorini men kikade på Mykonos och läste på om öarna och jämförde. Mykonos är en av de dyrare öarna med jetset liv (Prada och Gucci-butiker tex) och i någon recension beskrev någon det som nästintill omöjligt att inte irritera sig sig över trängseln i Mykonos stad i Augusti.

Valde Santorini för vyernas skull även om vi säkert inte blir ensamma där heller.

Mykonos har vitare stränder medan Santorini är en lavasands-ö
Av Faalk
24 juni 2014 16:55
tack för det svaret pelle! ska kolla på santorini med då :) vill inte ha så mycket folk så man stör sig.. vill ju ha lite lugn och ro med (:

ska kolla på spetses med, tack canada2000
Av Hbg77
26 juni 2014 00:33
Vita hus med blåa dörrar är Santorini. Jag har varit en del i Grekland och Skiathos är hittills bäst med många fina ständer, trevlig stad och god mat.
26 juni 2014 13:38
Tipsar också om Skiathos. Väldigt fina stränder, inte allt för mycket människor, god mat etc. Rekommenderar att hyra en liten jeep så kan ni åka till stränderna som är lite längre bort och lite mer folktomma.
Av Faalk
26 juni 2014 16:26
tack för det tipset båda två, ska genast kolla på det