Vart ska jag och min tjejkompis i kroatien?

5 jan. 2015 23:17
Visningar: 289
Jag och min tjejkompis tänkte åka till kroatien i sommar men vart ska vi åka? Vi tänker oss fina stränder med fint vatten, bra nattliv men ändå inte för dyrt!
Någon som har något råd?

Tack på förhand!
Av Albinae
6 jan. 2015 00:18
Titta på ön Brac och orten Supetar! Jättefint och med nattliv om man vill ha det. Även orten Bol med den berömda stranden Slatni Rat är väl värt ett besök, fast det är galet mycket folk där under högsäsong. Typ; du kan knappt kliva ur din solsäng.. så nära står den bredvid!! Men otroligt mysigt där! Kristallklart fräsht vatten! Mysiga strandbarer..
Orten Postura är en lugn familjär ort, lite barer men inga klubbar. Otroligt fint klart vatten. Årets julkalender är inspelad på Brac, om det är till någon hjälp!:) Man kan besöka vingårdar med provsmakning på ön om ni är intresserade av det också. Det fungerade mycket bra att ta sig ut till Brac från Split, som också är väl värt ett besök.
Ön Hvar ska också vara fantastisk, har inte varit där själv dock, men vill gärna åka dit. Lite längre tid på färjan ut dit, men ska helt klart vara värt det.
Uppe vid Pulahalvön ligger en supermysig ort, Vrsr, kan rekommenderas!
Dubrovnik är otroligt vackert också, där finns allt! Ganska dyrt dock.Makerska tyckte inte jag var mysigt alls, betongkolosser... Annars är Kroatien fantastiskt! Finns många fina orter!
Återvänder gärna gång på gång!