Vart resa i Turkiet...

27 maj 2011 18:09
Visningar: 2792
Om man vill sola, bada och slappna av och alltså inte vill åka för att festa loss eller vara omgiven av packade tonåringar? :-)
Av Nenne79
1 juni 2011 16:36
Hej! Då hade jag valt Side, d flesta åker till Alanya för att festa. Och jag har läst mycket om båda ställena, både fakta och som privatpersoner skrivit! ska själv åka till Side nästa vecka förhoppningsvis :)
Av Mittmi
1 juni 2011 16:45
Kom precis hem från Bodrum,, lungt vackert, lite Grekiskt med små gränder och mycket blå fönster och dörrar. Såg inte en full tonåring på 14 dar. Vi bodde i Bitez som ligger 10 km utanför stan. Har lagt in lite bilder om du vill kika.

Britta
1 juni 2011 17:44
Hejsan!
Jag har vart i Turkiet 6 gånger, o det helt bästa stället om man vill ha lugn o ro är Kemer, 1 timmes busstransfer från flygplatsen, mindre ställe utan massa festande ungdomar, side är rätt ok också men det går inte upp mot Kemer.

Ha en trevlig semester.
Av Chilli
1 juni 2011 18:25
Hej, min jobbkompis kom precis hem från Turkiet o dom var i Cesme o kunde rek detta ställe, lugnt o skönt.
Väl mött någonstans
Mvh Pierre
2 juni 2011 07:23
Jag skulle nog säga Side eller Marmaris/Ismeler. Side har lite finare och bättre stränder än Marmaris men du har mer alternativ i Marmaris skulle jag vilja påstå. Du säger att du inte vill gå ut och festa men det är alltid trevligt att ha det alternativet. Bar gatan/party området ligger i gamla stan i Marmaris och därför en bra bit ifrån stränder och de flesta hotellen. Side är ju mer för familjer och även om den staden också erbjuder ett visst nattliv så tycker jag bortsett från stränderna att Marmaris var snäppet bättre.. Och bra mycket trevligare än Alanya vilket du SKA undvika!