Vart boka rundresa?

Av Jo84
17 feb. 2014 19:22
Visningar: 395
Hej

Är det någon som vet någonstans där man kan boka typ en gruppresa/rundresa eller liknande på plats? Alltså en som varar lite längre. Flyg från Sverige ordnar jag på egen hand men vill gärna boka någon form utav gemensam resa när jag väl är på resmålet, då jag inte vill resa helt ensam.

Nån som kan tipsa om nåt?
Av Asok
17 feb. 2014 20:32
Kolla på Myplanet.se
19 mars 2014 13:07
Synd att de gjort om Oz Experiencem det hade varit perfekt för dig!

Vet att Rosa bussarna har rundresor, kolla på deras hemsida. Kanske inte är riktigt vad du tänkt dig men något åtminstonde..

Vet även att det finns ett företag som heter Adventure Tours. Ingen personlig erfarenhet av dem men har hört att de ska vara bra! Man reser i en mindre gupp så det är nog enkelt att bli tighta. En fördel är också att resenärerna kan komma från hela världen om du tycker det vore kul!
http://www.adventuretours.com.au/
21 mars 2014 14:38
Varför vill du åka på gruppresa? Det är så lätt att ta sig runt i Australien själv och man träffar så många människor på hostels! Då kan du välja precis hur länge du vill stanna på varje plats och vilka platser du vill till också. Du kan också sätta upp lappar och efterlysa resekompisar.
Sen kan du göra organiserade utflykter när du väl är där. Det finns t.ex. sådana till Fraser Island, Whitsundays, Blue Mountains (Sydney), Cape Tribulation (Cairns), Kakadu National Park (Darwin) och längs Great Ocean Road (Victoria).

Det finns inte så många företag som har resor genom hela eller stora delar av landet utan det är mest kortare turer.
AAT Kings har mycket rundresor, men de är dyra och det är nog mest folk på 50+ som åker med dem.