Varma rekommendationer av researrangör Sri Lanka

18 feb. 2017 15:14
Visningar: 792
Har precis kommit hem efter underbara veckor på Sri Lanka och vill verkligen rekommendera Travel Research som består av en familj som bor halva året på denna underbara ö !! De har verkligen gjort ALLT så att vi fick den underbara resa precis som vi ville ha den !! Skräddarsydde hela vår resa och supertrevliga människor !!
www.travelresearch.se
Gunilla
25 mars 2017 13:18
Hej alla nyfikna Sri Lanka-resenärer!

När vi ändå är på denna tråd skulle jag också vilja rekommendera en lokal resebyrå.
Min dotter och jag spenderade 10 dagar i Sri Lanka i början av året och vår resa hade inte varit densamma utan Haylanka travel agency- eller mer specifikt utan Ishu- den vänliga mannen som driver resebyrån.
Jag tog kontakt med honom via whats'up efter rekommendationer från några vänner och beskrev mina önskemål för resan. Sedan var mitt enda "jobb" att boka flygbiljetterna, Ishu tog hand om allt annat. Ishu hämtade upp oss från flygplatsen i sin nya bil och körde oss till hotellet han hade bokat.

Vi besökte bland annat tempel, palats. Var på safari i en nationalpark, åkte till ett räddningscenter för moderlösa elefanter, åkte på valsafari. Vi såg Lion's rock, helt fantastiska berg, regnskogen, vackra städer som exempelvis Kandy och Nuwara Eliya. Vi besökte en teodling, en pärlodling- ja listan fortsätter. Ishu är 100 % pålitilig och har fantastisk serviceanda.
Hans kontaktuppgifter är:
Ishu, tel: 0094 77 39 12347
Whatsapp: 0094 71 73 12347.

Ni kan till och med maila mig privata e-post om ni vill veta mer, så mycket går jag i god för honom: (Logga in för att se e-postadress)