Var vill man bo på Floridas västkust?

25 sep. 2022 18:00
Visningar: 126
Hjälp oss att tänka rätt kring vår Floridaresa! Vi (två vuxna + 2 tonåringar) landar i Miami på höstlovet och tillbringar drygt en vecka i Florida. Men sedan vi beställde har som bekant ekonomin spårat och besluten känns svårare. Vi ska göra återbesök på Islamorada men hade sedan tänkt att åka över mot västkusten där vi aldrig varit. Har någon ett supertips på prisvärt boende med kök någonstans där man gärna bor för att ta dagsturer? Något som ni själva prövat och vill rekommendera? Vi brukar välja lite mindre hotell och gillar när det är trevlig inredning , men denna gång känns det som att man behöver ha prio på att ha råd och inte räkna med att äta ute varje måltid. Dock har man gärna gångavstånd till restauranger och pool/strand om möjligt. Vi har inte bestämt vilken ort vi ska bo på än. Även där öppen för förslag.
Av Sivan65
25 sep. 2022 18:19
Ship wreck motel, Fort Myers Beach. Då bokade vi via Booking. Visserligen några år sedan vi var där. Studios med två små dubbelsängar. Kök. Pool utanför dörren. Och stranden nära.
26 sep. 2022 15:29
Japp, svenska kronan är inte mkt att hänga i julgranen samtidigt som USD har i stort sett blivit dyrare mot alla valutor.

Om man vill välja lgh med komplett kök kan dessa vara bra, https://www.jcresorts.us/ ligger utspridda längs med västkusten, från Clearwater i norr till St Petes Beach i söder. Alla ligger strandnära.
Fort Myers Beach är inte fel det heller.
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret