Var ska man åka

Av Lackis
10 sep. 2018 13:38
Visningar: 210
Hej,
Jag har varit på Koh Lanta, alla öar utanför Aou nang och Koh Lipe. Vilka mer ställen bör besöka i Thailand om man är ute efter underbara, vackra stränder? . Vi hade tänkt att åka i December - Januari?
Av Pelle77
10 sep. 2018 18:19
Jag gillar Khao Lak och då främst stränderna norr om Khao Lak som löper milslånga utan trängsel. Dec-Jan är en bra tid väderhetsmässigt
Av Monki66
17 sep. 2018 15:54
Öarna söder om Lanta som Koh Mook, Koh Ngai, Koh Kradan och Koh Bulone har härliga softa stränder och det är lätt att ö-hoppa mellan dom öarna. Mook har en mysig thaiby och stränder på båda sidorna om ön. Bulone har nog den vackraste stranden jag någonsin besökt, vid Bulone och Pansand resort. Ön har bofasta och det finns små restauranger, barer o miniaffärer runt ön. Kradan och Ngai har bara resorterna men så mysigt ändå.
Av Yoppe
26 sep. 2018 22:12
Jag har varit runt en del och sökt ständer från (Norr till söder besökt) Ko chang-Ko Samet-Ko Tao-Ko pangan-ko samt-ko lanta-ko mook-ko lipe,upp igen till ao-nang-railey-phi-phi-Phuket. upp mot Khao lak har jag inte varit och har även hoppat över hua hin men dit skall jag i nov. Alla ser väl på saker olika men de finaste stranderna jag besökt är helt klart i ao-nang området och då menar jag när man tar longtail till chicken eller Poda island ,utanför Phi phi finns bla mosqito island som är vackert även här longtailbåt. Lipe har du ju varit och stränderna här är av hög klass i min uppfattning, Ko Tao har riktigt fina stränder och likaså ko Samet. Jag har Besökt Thailand snart 20 ggr men alla ser ju en vacker strand på olika sätt.