Var bäst shoppa på denna rutt?

10 juli 2016 11:03
Visningar: 152
Åker i sep/okt på rundresa i USA. Börjar med 5 dagar i NYC, sen flyg till SF där vi är 4 dagar innan bilfärd ned till LA (Disneyland) och avslutar i SD.

Var shoppar man bäst kläder, skor och elektronik på denna rutt?

Att shoppa i NYC känns dumt med tanke på att vi då ska släpa med oss extravikten en stor del av resan inkl inrikesflyg med United. Finns det bra outlets/malls mellan. SF och SD?
Av Birgere
7 aug. 2016 23:55
Amazon för elektronik o kläder du vet exakt vad du vill ha.
Av Marulk
8 aug. 2016 07:01
Citerat från Mipec

dessa premium outlets kommer nog stilla din shopping. I vårt tycke är Livermore strax utanför SF den bästa. Flera outlets även utanför LA o SD. Skriv in dig som medlem på Simon (gratis) o få erbjudande till respektive outlet.
Sen finns även kedjorna TJMaxx o Ross som säljer 'gårdagens' märkeskläder dvs typ förra årets modell till fyndpriser. Här kan du även hitta märkesväskor som tex Michael Kors mfl
Elektronik - Best Buy finns lite varstans
Go tur!
8 aug. 2016 11:24
Gilroy har en bra outlet. Ligger perfekt längs Highway 101, ca 10 mil söder om SF. Bra stopp på vägen ner mot LA, oavsett om ni kör Hwy 1 eller Hwy 101. Är det första gången ni kör i västra Kalifornien bör ni självklart köra på Hwy 1 så mycket det går. Annars är Hwy 101 väldigt vacker med mycket kuperad terräng och väl värd att köra en del på också. Mellan Gilroy och Los Banos på Hwy 152 finns också massor av fina vyer.

I San Clemente finns också ett fint shoppingcentrum och kan vara ett bra stopp mellan LA och SD :)
11 aug. 2016 09:53
Tack för tipsen! Ska kolla upp de närmare!

Det är väl främst Apple-produkter, barnkläder och kontorskläder (typ Hugo Boss-kostym) som är mest intressant. Men framförallt shoppingupplevelsen
Av Birgere
11 aug. 2016 10:32
Citerat från Bibibambam:
Tack för tipsen! Ska kolla upp de närmare!

Det är väl främst Apple-produkter, barnkläder och kontorskläder (typ Hugo Boss-kostym) som är mest intressant. Men framförallt shoppingupplevelsen
Ska du hitta billiga Hugo Boss ska du åka till Boss Outlet i Tyskland, i USA handlar du amerikanska märken men det är inte fy ska det heller.
Apple produkter köper du enklast på Apple store, speciellt om du ska köpa en Iphone då det är i princip bara där du kan köpa en SIM-free som fungerar i Europa. Vill du ha en laptop så ska det visst även gå att beställa till en Applestore en med svenskt tangentbord.