Vanlife roadtrip 2024 - Södra Europa

1 juni 2023 13:05
Visningar: 275
Hejsan!

Jag har funderat länge på att köpa en van och dra iväg och åka runt i södra Europa och känner nu att det börjar bli dags. Min tanke är att dra iväg någon gång i början av 2024 och vara borta några månader till ett år, så länge man tycker att det är kul helt enkelt!

Planen är väldigt lös och jag är helt öppen för förslag och planering tillsammans om det är någon som är sugen att haka på.

Min tanke är att försöka få tag i något distansjobb alternativt plugga på distans så man får någon typ av inkomst så man inte behöver stressa hem.

Jag är 25 år, redan trött på 7-16 livet och sugen på ett nytt äventyr. Gillar god mat och dryck, dykning och gott umgänge.

Hör av dig så snackar vi mer!
Av Egi
10 juni 2023 00:19
Hej, tänkte åka ungefär på samma sätt som du skriver, trots på egen hand:).Ifall man gör med någon det hur man går vidare?
23 juli 2023 11:12
Hej Olivia.
Jag känner exakt samma som du. Jag skrev ett inlägg precis om en resa till Spanien (gärna marbella) och inkludera en Eurotrip.
Kolla gärna där om det vore intressant. Vi hade gärna hyrt en lägenhet tillsammans väl på plats. Vi är 24 och 26. Resan går i mitten av oktober är tanken.