Vädret i Turkiet i slutet av april?

Av Zahide
8 mars 2011 17:18
Visningar: 8235
Dottern har planer på att åka till Alanya sista veckan i april och är nu lite orolig över att vädret kommer att vara instabilt. Hon åker främst för att sola och bada.
Vad har ni som har varit där vid samma tidpunkt för (väder)erfarenheter? Och är det behagligt varmt i havet?
11 mars 2011 19:25
Det där om vädret är ju svårt att sia i men en del sol blir det säkert och med litet flyt kan de bli riktigt hyggligt med den varan7-8 timmar om dan brukar det vara i snitt så det är nog inget problem normalt, varmt i vattnet? nja det kanske är att ta i men sådär 18-19 grader kanske vilket jag nog tycker är i minsta laget men visst funkar det att doppa sig i men om man kan kalla det behagligt varmt vet jag inte.

Personligen föredrar jag att åka till typ kanarieöarna den här tiden på året, till turkiet tycker jag det är klart bättre att åka på hösten typ slutet av september då badtemperaturen brukar vara behagliga 25-27 grader.
mvh. Bosse.
Av Zahide
11 mars 2011 20:52
Ja du, att hitta ett riktigt bra resmål så här i "skarvet" mellan vinter och sommarsäsong är kanske inte så lätt, men Kanarieöarna är väl nog ett säkert kort.
Av Anjou
12 mars 2011 15:54
Tjohoo!
Slog till på en "sista minuten" till Alanya i mitten på April, tänkte att vädret kan ju inte vara sämre än här ;-) Ett jättebra pris fick vi, åker med Nazar från Luleå och för två vuxna med halvpension, transfer samt mat på flyget fick vi betala 7126 kronor för en veckas relaxing :-) Vi blir jättetacksamma om vädergudarna är med oss denna vecka
13 mars 2011 07:50
En väninna till mig var i Turkiet (Side) i mars förra året, o hade haft ca 25 grader om dagarna, så de hade solat o badat i poolen.
Så även om det säkert kan komma nå'n skur eller två så är det ju iaf varmare än här hemma..!
Av Zahide
25 apr. 2011 11:57
Igår åkte dom äntligen iväg på den efterlängtade resan till Turkiet och när jag nu kollade väderprognosen för den kommande veckan såg jag till min fasa att det mestadels skulle vara mulet och regnigt.
Tycker lite synd om dem, vädret utgör ju ändå en stor del av semestern. Men vad kan man göra, så där är det.
Av Mrsf
28 apr. 2011 16:29
När din dotter kommit hem, skulle du kunna uppdatera med lite tips från hennes resa. Skulle vara väldigt tacksam
Av Zahide
28 apr. 2011 16:58
Citerat från mrsf:
När din dotter kommit hem, skulle du kunna uppdatera med lite tips från hennes resa. Skulle vara väldigt tacksam
Ja det kan jag göra, men det blir inte förrän nästa vecka.