Vad ska vi välja? Dumagete....Cebu

Av Annsv
20 nov. 2011 21:37
Visningar: 873
Flyger till Manila i februari och ska flyga vidare inrikes - antar att vi håller oss omkring Cebu - då vi avslutar på Bora Cay...tror jag...försöker skapa mig lite överblick just nu.
Tänker på att åka till ett par av följande ställen innan Bora Cay :Apo Island, Malapascua, Siquior, Dumaguete, - inte alla då vi reser med små barn. Har en känsla av att vi ska räkna med långa transportsträckor

Funderar på vart vi ska åka...vi tänker nämligen att ta oss från Manila med det samma och sen ta ett stopp - ett bra ställe som det kan vara skönt att landa på med barnen - har 3 barn med :-) en eller två nätter för att sedan åka vidare. Tips på boende - resrutt? Har 17 dagar och tänkte ta de sista 5 i Bora Cay...kanske???
Tacksam för förslag. Ska man flyga till Cebu City eller finns det bättre "landnings plats"?
//Annika
21 nov. 2011 00:19
Hej Annika,

Från Manilla kan ni flyga direkt till Dumaguete. Annars kan ju Boracay vara ett bra ställe att landa på? Hög standard på boende, Starbucks på stranden. Då flyger man antingen till Caticlan eller Kalibo.

Cebu-Caticlan brukar bli den dyraste flighten i den kombinationen. Skulle kolla när ni får bäst pris för den, eller Cebu-Kalibo, och anpassa resrutten efter det.
Av Annsv
24 nov. 2011 11:45
Hej - tack för ditt svar.
Jag Flyga till Dumaguete låter som en riktig idé. Så nu tänker jag att man tar Dumaguete - tar Aop Island och Siqiuor - för att sen avsluta på Boracay...tror inte vi hinner mer. Låter det förnuftigt?
Ska dyka och en ska ta dykarcert- några tips?
Tips på boende välkomnas också ...vi har inget emot spartansk boende.

Ohej vad jag längtar.
Annika
Av Lasse79
13 dec. 2011 12:51
Jag hade hoppat över Boracay och ist åkt till Panglao/Bohol några dagar isf. Sparar du en dags resande.