Vad gör man i Estland??

Av Tamola
13 feb. 2007 13:30
Visningar: 1749
Jag undrar också lite över Tallinn och Estland, jag ska dit på en exkursion med klassen i kulturgeografi under en vecka i vår och ska besöka Tallinn, Haapsalu och Tartu.
Någon som har några tips på bra resturanger/kroger som man kan besöka på kvällstid? Eller något annat man inte ska missa eller vad man bör tänka på?

Tack!!
Av Marlene
19 feb. 2007 15:30
Har aldrig varit Tallinn men det har varit nära ett par gånger. Fick då tips om en medeltida restaurang som tydligen skulle vara något riktigt speciellt, huruvida detta stämmer överens med verkligheten vet jag ju då inte men det låter iallafall intressant. Olde Hansa (www.oldehansa.com) heter stället och har rykte om att använda sig av riktiga experter för att skapa den rätta medeltida atmosfären. Underhållning förekom tydligen också och bakom varje rätt låg en lång historia. Låter spännande iallafall...

Om du har litet tid över så försök klämma in ett spabesök, billigare än hemma i Sverige.

Ha en trevlig resa!
20 feb. 2007 20:33
Var i Tallinn för nått år sedan, och minns att det var väldigt fint och att gamla stan var väldigt "gå vänlig". Massa roliga byggnader och slott att besöka, om man nu tycker sånt är roligt.. :)