Utflykts tips tack:)

Av Mejlov
22 juli 2013 15:55
Visningar: 1107
Hej jag och min fru ska åka till Sri Lanka i februari. Och vi ska bo i Mont Lavinia och jag undrar lite om utflykter och aktiviter som vi kan göra ?

har ni lite tips och idéer till oss?

Tack på förhand:D
Av Mejlov
2 aug. 2013 14:36
Va trevligt, har du varit på sri lanka förut ? tänkte mer på andra tips:)
Tack för tipset ska kolla in den sidan.
2 aug. 2013 18:47
Nej, har ju inte det. Så jag letar själv efter spännande saker att göra.. Har skrivit ut en karta och satt punkter på utflykter man kan göra som grottklättring, dyktning, rafting, safari, surf.. Så har jag en någorlunda plan över vart ja ska ta vägen.. Så får man alltid tips där man är =)..

Ni ska dit i feb-14 va? iså fall kan ja ge er mer tips när ja kommit hem i december!..

//Malin
Av Mejlov
3 aug. 2013 08:37
Okej de låter bra de. aa vi sticker i februari-14 så skulle va snällt om du kunde ge mer tips sen när du kommer hem:)

Tack för allt/ Johan
Av Desires
3 aug. 2013 21:09
Hej!
Sri Lanka verkar väldigt vackert och sevärt! Jag har själv inte varit där men en gästskribent har skrivit på min egen resesida om t ex
-En resa på Sri Lanka börjar ofta med att man åker upp mot den kulturella triangeln.
Här kan man gå uppför det fantastiska Sigiriya-berget, belöningen är en otrolig utsikt! I omgivningen möter man också det spontana djurlivet, med apor som kastar sig i träden. Sigiriya är ett av åtta ställen på Sri Lanka som är med på Unescos världsarvslista.
- Något som verkligen också kan rekommenderas är att göra en jeep-safari i Yala nationalpark. Faktum är att detta är den leopardtätaste nationalparken i världen, har man tur får man se leoparder sträcka på sig uppe på klipporna.
- Tangalla är ett mindre exploaterat område och här finns riktiga paradisstränder med sand och turkost vatten. Perfekt för att koppla av på någon skön resort. Även underbara Mirissa Beach är väl värd ett besök.

Här kan du se lite foton från dessa platser http://www.desires.se/#post162
Av Susss
26 aug. 2013 14:40
Hej...
Sök på blocket - Sri Lanka och ta kontakt med guesthouset meatball, Eva och Kjell. Att landa hos dem i Negombo är att rekommendera. Sedan så köp er en resa över bergen. Oförglömligt och prisvärt. Vi åkte med (http://www.dstours-srilanka.com/onedaytours_sigiriya_dambula.htm). Vår underbara guide pratade bra engelska och kunde jättemycket om sitt land. Sedan så tyckte vi om Unawatuna där vi avslutade resan.
Jag ska åka tillbaka i januari, då ska jag iallafall se valarna + säkert en massa annat. Sri Lanka är ett mysigt land att turista i. Maten är god, folket har humor och är hjälpsamma.
HaDgott