Ut på äventyr i mars (Så snart som möjligt)! (Argentina, Costa Rica, Sri Lanka eller något helt annat)

Av Sigridt
19 feb. 2020 19:22
Visningar: 121
Hej!

Jag har precis tagit examen i arkitektur vid Lunds universitet och innan jag börjar söka jobb vill jag göra något helt annat. Jag vill gärna bli bättre på att surfa och åker gärna till en plats där surfmöjligheter finns. Jag är också sugen på att bli bättre på att åka skidor så en skidresa är också aktuellt. Jag är öppen för mycket med andra ord. Jag vill dock åka ganska snart eftersom jag hellre är uromlands just nu än hemma pga den tråkigaste tiden på året. Jag är väldigt äventyrslysten, spontan och älskar att prova på nya saker, jag är inte den som gillar att ligga vid hotellet eller på stranden. Så om du också är sugen på äventyr nu under våren hör gärna av dig, jag är som sagt öppen för det mesta!
Av Timols
21 feb. 2020 17:19
Hej! Jag tycker det här låter superintressant! Är själv ledig 13-30 mars och hade tänkt hoppa på en liknande resa men känner att det vore kul att träffa någon under resan, särskilt någon som verkar vara likasinnad :).
Av Jenkan
21 feb. 2020 17:59
Hejsan! Jag är super intresserad, har alltid velat surfa! Älskar också att åka skidor och allt annat när det kommer till fysiskt aktivitet. Vi låter så likasinnade, hör gärna av dig 👏🏻
Jag kan resa från och med idag och hela mars 😃

Hälsningar Jennifer
Av Sigridt
22 feb. 2020 08:55
Härligt! Mitten på mars känns realistiskt! Hur kan jag nå er?
Medlemmen har tagit bort svaret