USA till hösten-vinter?

Av Oscar86
9 juli 2011 23:42
Visningar: 495
Hejsan, jag är en 25-årig kille som tänker dra över till staterna i oktober. Nu söker jag en trevlig person att resa tillsammans med.

Tanken är att jag ska resa kust till kust under cirka 3 månader och verkligen lära känna landet. Jag är sugen på alltifrån storstadsliv, bad och sol samt häftiga naturupplevelser, och USA har ju allt Vill du hänga med hela biten är det ju jättebra, men det går lika bra att bara hänga med så länge som man känner för det. Jag är nyfiken på bland annat Chicago, NYC (varit där förut), Florida, Nevada, Kalifornien och Oregon.

Det blir budgetboende och när det gäller färdsätt har jag som förslag tåg, buss, kanske lite inrikesflyg, och absolut lite bilande över natursköna sträckor. Vill du bila hela vägen är jag absolut på och delar på bördan

Hoppas du hör av dig för det stora äventyret med en lugn, trevlig och lite äventyrlig kille

msn och mejl: (Logga in för att se e-postadress)
Av Sarlac
31 juli 2011 20:37
Yo, grymt låter det. Kommer du iväg i höst?

/Andreas
Av Oscar86
31 juli 2011 23:33
Yes, det lär jag göra. Fy farao så jag ser fram emot det! Har några eventuella reskompisar som anmält sitt intresse. Du råkar inte vara sugen på att åka också?
Av Sarlac
1 aug. 2011 07:27
Jag är alltid sugen :) Tyckte du lät snarlik mig också så ville bara kolla om du kom iväg. Jag kommer inte kunna åka någonstans under hösten. Däremot så är helt VT fri så då lär jag försöka åka någonstans. Tänkte att du kanske hade skjutit på din resa, för då hade jag varit väldigt intresserad :)

Jag får önska trevlig resa!

/Andreas
7 aug. 2011 19:22
Hej Oskar!
Jag och min pojkvän ska åka till USA den 1 sep och vara borta i nästan tre månader. Eftersom du verkar göra samma typ av resa tänkte jag fråga dig hur mycket pengar du tror att det kommer att gå åt? Vi har verkligen ingen aning om hur mycket detta kalas kommer att kosta, men vi har väl tänkt att vi ska klara oss på ca 130-140 000 för oss båda. Men skulle bara va kul att se lite hur andra tänker.
Hoppas du får en härlig resa =)
Av Olsmon
25 okt. 2011 19:04
Tjena, jag är gött sugen på att åka med om du inte redan har åkt till USA? Såg ditt inlägg på Resguiden.se. Vill bara veta hur mkt pengar du kommer ha med och hur mkt resan kommer gå på ungefär? Kan nog nästan åka när som helst isf! Hör av dig. Mvh Robin.