USA på Fredde Schillers (i Solsidans) vis? Dvs på en Segway.

1 dec. 2013 23:35
Visningar: 141
Vill du hänga med på en road-trip till USA i mars där resan sker med både bil och Segway?

Jag åkte på guidad Segway-tur i Paris i oktober och blev helt såld på det. Det var både ett roligt och lärorikt sätt att lära sig mer om resmålet, dess sevärdheter och dess historia, så nu vill jag göra om det igen!

En av städerna i USA, som jag vill besöka (och åka Segway i…), är Washington DC och då specifikt under perioden 20 mars till och med 13 april då körsbärsträden blommar och ja, det finns en speciell Segway-tur för det. Men innan dess besöker jag gärna Florida och Key West för lite sol och värme! Men jag är öppen för förslag.

Jag bor i Stockholm och ser helst att du också gör det, så att vi kan träffas ett par gånger innan avresa för att lära känna varandra och göra en övergripande planering av resan. Förhoppningsvis upptäcker du att jag, förutom att vara förtjust i Segways, inte har alltför mycket annat gemensamt med Fredde Schiller. Så nej (tyvärr?), du hittar inte mig framför grillen nattetid.

Det krävs absolut noll förkunskaper för att köra en Segway, så har du inte åkt Segway tidigare så är det inget hinder.
28 dec. 2013 00:54
Uppenbarligen är det bara jag och Fredde Schiller som är tokiga i Segways... :-)

Jag är inte främmande för att "bara" ta en tripp till Washington DC och eventuellt även New York, så blir det inte en så stor/lång resa.