USA Oktober 2016

Av Maryb
4 maj 2016 10:38
Visningar: 14
Tjena!
Är en glad tjej på 28 år som älskar att resa! Aldrig varit i USA och vill va borta i alla fall fyra veckor. Tänker mig San Francisco, LA, Vegas, Houston, New Orleans, Washington, Philadelphia, New York. Kan tänka mig både roadtrip eller flyg mellan vissa städer. Helt ok om man bara vill va med en bit (typ bila route 66 tillsammans) och sen resa vidare åt olika håll. Gillar äventyr, testa mat, shoppa och festa!
Hör gärna av er så kan vi planera detaljerna ihop! :D
//Mary
4 maj 2016 12:09
Hej Mary. Det låter som vi har ungefär samma idé. Älskar USA och har varit i New York, Orlando och Las Vegas förr. Skulle jättegärna göra någon liknande resa. Precis hemkommen till Sverige efter 8 år i Dublin och känner bara att jag vill ut och resa och se världen igen. Pm mig eller adda mig på Fb Alexander Haraldsson så kan vi ju prata mer där.
5 maj 2016 03:34
Hej :) jag är också jättesugen på USA till hösten. Skulle åkt dit nu i maj men blev ändrade planer. Är 25 och älskar allt som har med resa att göra. Du kan skriva till mig om du vill :) adios
11 maj 2016 07:11
Hej! Jag är också intresserad :D Jag å min sida är sugen på Miami, Orlando, Savannah, Charleston, New Orleans och ett par städer i Texas :)