Uppfyll drömmen om Australien tillsammans!

Av Moiis
2 mars 2016 16:33
Visningar: 63
Hej alla reseglada människor!

Jag går i funderingarna att åka till Australien i Augusti/september. Som det ser ut nu så vill jag inte åka dit och jobba, utan vill gärna resa längst östkusten. Umgås med härliga människor, se fina platser och bara ha en underbar tid.

Tänker mig att vara borta ca 2 månader (plus/minus några veckor beroende på hur planerna går). Som det ser ut nu så måste jag åka själv då mina vänner pluggar/jobbar eller helt enkelt har andra framtidsplaner och drömmar.

Tjoa gärna till om ni går i samma planer, kanske kan man börja resan tillsammans?
3 mars 2016 08:28
Hej!
Vi verkar ha liknande tankar/! Jag söker också en reskompis eftersom mina vänner inte har tid eller lust att åka.
Men jag har tänkt åka i juli och två månader framåt, du är möjligtvis inte lite flexibel gällande när du kan dra iväg? :)
Vore kul att höra ifrån dig! :)
5 mars 2016 20:14
Hej! Jag har lääänge varit intresserad av Australien och har funderat på att åka iväg i augusti/september eftersom jag då har jobbat och sparat ihop pengar. Jag vill inte heller jobba där borta, utan bara leva livet och uppleva massa saker!! Alla mina vänner jobbar eller pluggar och vågar inte åka ensam, så skulle vara jätte roligt att lära känna en ny människa och samtidigt göra livets resa!!
Hör av dig om du är intresserad :) /Julia 20 år
6 mars 2016 12:16
Hejsan, jag skulle mer en gäna åkt tillbaka till Australinen då jag varit där en gång förut(jag var i perth) jag skulle vilja se och uppleva lite mer. samma sak här, många av mina kompisar har andra planer eller har f¨tt bra jobb, köpt lägenhet, men att åka själv är inget jag vill. Du har inte mer andra planer som att åka till lite andra ställern eller är det bara australien som gäller, själv skulle jag vilja se nya zeland, Bali, mm. Jag är i alla fall en pigg och glad tjej som vill se världen och träffa goa mänsikor, få erfarenheter och bara leva livet ett tag!

//lLIsa
Av Eliino
6 mars 2016 15:40
Heej!
Vad roligt att det finns fler som verkar gå i samma tankar!
Jag har jobbat nu i två år och sparat ihop en del pengar, brukar drömma mig bort till stränder, surfing, cocktails och solnedgångar. Och ni häröver verkar ju superhärliga!

Sommaren skulle nog passa bäst i mitt schema men är egentligen öppen för det mesta! Är en glad, skämtsam tjej på 20 vintrar från Stockholm. Släng gärna iväg ett pm!

/Elin
Av Axelmb
6 mars 2016 17:39
Jag kommer flyga jobba i Australien från april till slutet av juni ungefär, sen vill jag resa runt i Australien och hade gärna gjort det ihop med någon! Är sugen på att se Nya Zealand med!
Kommer jobba i St George Queensland.
Finns på FB Axel Magnusson Björk.
7 mars 2016 12:00
Hej!

Ser att du fått många svar redan, men skriver ändå då du och jag verkar ha liknande tankar. Har drömt om Australien i flera år och jag är väldigt sugen på att resa östkusten. Har tänkt mig att resa från Sydney upp till Cairns men är väldigt flexibel, vill bara se så mycket som möjligt av detta land.

Just nu så vill jag inte heller åka och jobba, jag har tänkt mig att vara borta i ca 2 månader men skulle också vilja spendera någon vecka på Bali. Jag har dock inte tänkt att åka förrän tidigast början på oktober då jag behöver spara ihop pengar under sommaren.

Mina vänner ska åka på Working Holiday visum, men då jag mer vill resa runt och de ska bo och jobba på samma plats så behöver jag någon att resa med.

Finns på FB, Linn Bergling heter jag, har ingen profilbild :)