Universal Studios

Av Emmiiss
19 juli 2013 15:01
Visningar: 3107
Universal Studios.
Vanlig biljett eller VIP (gå före i kö) biljett? Någon som har erfarenhet av dessa?
Tips på vart man kan hitta rabatter/kuponger till Universal studios?
Av Edwardw
22 juli 2013 10:08
Vilken park är det? Hollywood eller Orlando?

Var på Universal Studios Hollywood. Köpte VIP-paketet á 299 dollar styck.
Som VIP fick vi frukost och lunch, en guide i en grupp på 12 personer, gå runt med guide i deras "city"-kvarter, i en "Världarnas Krig"-scen, Wisteria Lane, i Parenthood-huset och deras rekvistaförråd . Utöver det fick vi gå före i kön men det får man med deras "Front of Line Pass" med.
22 juli 2013 15:13
Jag var i Hollywood och fick via Universal Studios hemsida "Buy 1 day get 1 day for free". Jag fick alltså en 2-dagarsbiljett för priset av en, 72 dollar/person om jag minns rätt. Jag tyckte det var värt det, vi hann göra det mesta första dagen men t.ex. på Studio Tour så var mycket stängt p.g.a. inspelningar och då var det bra att ha en andra chans att kunna se Wisteria Lane och annat som jag hade sett framemot redan i Sverige. Efter ett par dagar kände vi även att vi ville tillbaka för vi hade så kul och jag skulle gärna spendera fler dagar där ifall jag hade haft chansen! :)
22 juli 2013 16:32
Vi var på Universal för en par veckor sedan och vi köpte vanliga biljetter. Dock var vi där när de öppnade så vi behövde inte köa så länge. Börja med de attraktionerna som du bara MÅSTE se. Vi tog studioturen först för den tar längst tid = lång kö. Dock väntade vi som mest 40 min. Det är så kul på Universal!!!//Susanne
22 juli 2013 18:19
Jag var där i september och ska dit igen nu i augusti. KOmmer garanterat köpa "Front of the line pass"
Så värt de extra dollares.
Av Kicki71
25 juli 2013 23:20
Vi är i LA just nu och besökte Universal i förrgår. Vi hade köpt Front of the line biljetter och det var verkligen värt det. Köerna var annars runt 50-70 min men vi fick gå förbi med våra biljetter. En heldag räckte då man slapp köa.
29 juli 2013 20:42
Vi var där för några veckor sedan och hade då ett Front of the line pass. Det är så värt de extra pengarna! Stod aldrig i kö
Av Msdr
31 juli 2013 22:11
Var där förra sommaren utan någon form av VIP/front of the line. Då alltså högsäsong som nu och vi fick stå i Transformerskön lätt över en timme, 75 minuter tror jag. Däremot efter kl 19, när de flesta tour groups hade åkt hem, så var det inga köer alls. Utöver Transformers så tyckte vi inte köandet var något problem, men jag skulle kanske ändå i dagsläget köpt nån slags front of the line, så får man ju mer tid över till det roliga.
Det var så fantastiskt kul där så jag skulle lätt åka tillbaka, trots att jag annars aldrig åker tillbaka till ett ställe flera gånger :)