Två veckor på Bali, inget bokat eller planerat. tips o råd?

Av Weees_
19 sep. 2015 16:58
Visningar: 771
Hej!

Jag och min sambo ska först till Bali i två veckor och där har vi absolut ingenting planerat eller bokat. Vi har tänkt att boka boende på plats och tar gärna emot alla möjliga sorters tips o råd på vad man kan hitta på, vart man ska bo osv.

Tack på förhand! /Robin
Av Macho
20 sep. 2015 09:42
Hej.
På Bali är ett besök i Ubud några dagar väldigt trevligt.
Åk ut till Gili-öarna några dagar också.

Med vänlig hälsning, Macho
Av Sepp
20 sep. 2015 10:13
Hej, lite olika runt kuta beach är det stora vågor mkt folk, Resturanger mm. Boenden finns allt pop-hotell ligger 5min från stranden kostar ca 200kr/natten. Hotell är inget problem att ordna på plats. Blue bird taxi säg till att åka med taxameter så lär ni bli chokade av hur billigt ni åker.

Nusa lembongan är en ö inte långt från kuta, finns ett ställe som heter Lindas Bungalow ligger direkt på stranden, finns grym snorkling som utgår där ifrån vi såg manta-Ray och alla möjlig fiskar. Ön har inga bilar så väldigt lugn ö. Glöm dock inte att ha med kontanter då öns ENDA uttags automat ofta är trasig;)

Ha en grym resa!
Av Mipec
20 sep. 2015 14:59
Ubud - Umajati Retreat. Härligt boende om man vill bo lite avsides från stan, men med bra möjligheter att komma nära den lokala bygemenskapen i Petulu.
22 sep. 2015 04:40
Hej,
jag hoppas de e ok att jag hoppar på tråden!!!
Vi ska till Bali en vecka i dec för sedan vidare till Malaysia. Men jag har oxå lite funderingar ang var som är bäst. Har kollat på Seminyak och Nusa Dua. Ngn som har koll på dessa ställen?
Av Annans
22 sep. 2015 09:12
Ta en tur till Giliörna, absolut supervatten för snorkling och relax.
11 okt. 2015 12:53
Åker ni över till Nusa Lembongan kan jag rekommendera att ni hyr moppe och tar er bort till Dream beach, kör även över till grannön Nusa Ceningan som sitter ihop med Lembongan med en gul bro där har ni en otroligt lugn ö med några fina stränder och fina blue lagoon.
Åk även ner till Uluwatu i söder av Bali och besök alla fina stränder som thomas beach, padang padang, dreamland, balangan och bingin. Ta även en öl/juice på single fin i solnedgången samt att Uluwatu tempel har otroligt fin utsikt i solnedgången. Akta er för aporna där bara som stjäl solglasögon bland annat! :)
Och självklart, missa inte risterasserna i Ubud! :) Ett tips är att bara några nätter på samma ställe, finns så mkt att se och göra på Bali :)