Två veckor i Florida, med sikte på Turkey run (22-25 nov) i Daytona Beach

Av Annmag1
1 okt. 2012 07:08
Visningar: 453
Tacksam för tips och råd när det gäller boende i Daytona Beach. Helst tips om uthyrda lägenheter, vi planerar stannar i Daytona 5 nåtter.
Av Daytona
1 okt. 2012 07:56
Hej,

Vilket bra resmål ni valt ;o) . Vi älskar Daytona Beach och har åkt dit varje år i 15 år nu.
Lgh (condos) finns det gott om, vi hyr alltid det och jag lite kontakter när det gäller bra och pålitliga uthyrare.
Men jag skickar dom i ett privat meddelande till dig senare idag, när jag kommit hem från jobbet

men kolla på följande;

www.vacationrentals.com
www.homeaway.com
www.flipkey.com

Ocean Walk resort är ett säkert kort att hyra på, eller Daytona Beach Resort and conference center. Dom ligger båda direkt på stranden och har poolområden.

Vii du ha mera tips på restauranger, sevärdheter etc....fråga på
Av Annmag1
2 okt. 2012 22:12
Tack för tipsen. Hur fungerar det med betalning ,är deposit som gäller?
2 okt. 2012 22:32
Citerat från annmag1:
Tack för tipsen. Hur fungerar det med betalning ,är deposit som gäller?
Det låter häftigt! Ett tips är att se till att jaga boende NU! Vid events och högtider bokas det upp, man ser att det redan finns mycket mindre hotell att välja på vid denna tidpunkt och de som hyr hus och lägenheter är i regel ute i mycket god tid.
Av Daytona
3 okt. 2012 07:35
Ja, det är deposit som gäller.(iallafall när man bokar condo) Varierar lite, men brukar ligga på ca 200 $. Vi betalar med kort ( ja, vi lämnar ut kortnumret) eller via paypal om uthyraren så önskar. Dom jag skickade dig i meddelandet, har vi hyrt från utan problem.

Precis som Floridasidan skriver, så är det hög tid att boka nu. Själva Turkey Run "utställningen" är på International Speedway banan som ligger på mainland ( fastlandet) visst kan man bo på ett motell nära banan, men med vilken utsikt? Motorvägar? ;o) Sök boende på beachside, ni kommer inte att ångra er, och det är inte särskilt långt heller.

Eftersom ni är bilintresserade så ska ni inte missa Kissimmee Oldtowns olika arrangemang. Kolla på www.oldtown.com så hittar ni datum med olika bilutställningar/crusingar/bike nights etc.