Turkiet ALANYA

22 juni 2019 14:41 (redigerad)
Visningar: 171
Heej! Är Du är en tjej/kvinna som är lika spontan som mig och vill åka en vecka ner till alanya inom kort, tänkte nu i början av juli sen en vecka.
Jag har bott i alanya 4år men flytta hem för några år sedan men besöker alanya varje år ändå men detta året går inte min semester ihop med mina vänner och söker därför en tjej/kvinna som vill åka med mig en vecka dit. Jag tycker om sola, bada, shoppa, festa och leva livet i alanya. Ser helst att du är lika glad som mig för nattlivet i alanya och gärna ligger vid poolen/stranden på morgon/dagen och tar allt som det kommer helt enkelt 😃☀️🍹🍻🌊🌴👙 glad & social, snäll och rolig och helt enkelt en lätt person att ha o göra med, sådär är jag som person iallafall 😃 att åka från Sturup/ Kastrup är ett krav. Hoppas vi hörs av snart 😃😃☀️🍹🍹🌴🌴🌴🌻🌻
25 juni 2019 22:59
Hejsan!
Jag är superintresserad utav att åka dit med dig, älskar Alanya men har ingen att åka med i sommar tyvärr så det skulle vara superkul! Skriv till mig på Instagram: sethsara heter jag där eller sök upp mig på fb så pratar vi mer! :)