Tunisien igen?? ABSOLUT !!!

28 aug. 2010 15:48
Visningar: 423
Kom hem från en underbar vecka i Sousse i Tuniisien och tittar redan på resor ned igen.

Jag och min dotter tog en sista-minuten på vinst och förlust och hade inga egentliga förväntningar. Vi reste med Detur, första gången för oss.

Researrangörernas engagemant och personliga service, landets underbara klimat och vänliga människor och hotellets personal på Soussanna var outstanding. Vi är mycket positivt överaskade och nöjda.

I mitten av sommaren reste hela familjen till Side i Turkiet på en spesificerad resa. Vi betalade mer än tio gånger mer för den resan än för en ospesificerad till Tunisien. Vi reste med en annan researrangör. Vi hamnade i ett mögligt hotellrum, personalen var otrevlig och kunde ingen engelska, guiderna var tröga och oengagerade. Vi förflyttades efter en del om och men till ett annat hotell där de spelade extremt hög musik dygnet runt, personalen flirtade vilt med de kvinnliga gästerna utan att ta hänsyn till att deras män och barn var närvarande. Jag skall inte nämna vilket företag detta var men de har, förståeligt, fått mycket kritik tidigare.

Tunisien vann stort över Turkiet i allt förutom maten. Turkiet har mycket bättre mat än Tunisien meni övrigt vinner Tunisien.