TUNISIEN DJERBA HOTELL ABIR..

10 aug. 2010 11:52
Visningar: 624
Ett hotel med riktigt dålig standard oavsett vad resebolagen säger. Oengagerad personal, servdetänket finns inte. Hygienen är riktigt dåligt på detta hotell så magmedicin och handsprit rekomenderas. Matsalen är ok men även här är hygienen riktigt dålig, lortiga tallrikar och glas. Service där är obefintlig och man bör ha en stor portion tålamod om man skall äta där då det allt som oftast tar slut på både mat och bestick. Toaletterna är oftast riktigt lortiga och städas en gång om dagen i bästa fall. Poolområdet är fint men där finns inte tillräckligt med solsängar, så om man skall hinna med att få någon måste man kliva upp tidigt på morgonen och lägga dit en handduk för att markera att den är upptagen, gäller även på deras strand vid havet.
Hotellet rekomenderas inte.....
19 aug. 2010 00:19
Var på samma hotell i juni detta året och kan väl delvis hålla med. Visst, maten var ganska dålig och det tog snabbt slut. Jag håller absolut med om att personalen var oengagerad, iallafall i receptionen, däremot tyckte jag att bar och restaurangpersonalen var väldigt trevlig.
Abir är ju faktiskt lite av ett budgethotell, och vi fick vår resa väldigt billigt, och därför hade vi inte särskilt höga krav.