TSS Travel Service Scandinavia AS Sverige

16 sep. 2016 20:32
Visningar: 4683
Just nu marknadsförs en resa till Maroco, den skrivs som en vecka plus en vecka som tack för hjälpen. Det är något samarbete med Lions. 2790:- för resa, 4-stjärnigt hotell samt frukost ???
Någon som åkte eller känner till??
Av Bergabo
17 sep. 2016 10:01
Vi har åkt med TSS flera gånger i Turkiet men upplägget är ganska lika även i Spanien, Marocko.... Man kan läsa en lista över olika inslag i resan med pris för varje moment , där priset sedan stryks för flera inslag som man uppges bli bjuden på och dessutom ett tack i form av en bonus t ex en hotellvecka som man då bjuds på. .
Men betalar man sedan bara minipriset är risken uppenbar för besvikelser av typen att den som inte köpt t ex ett lunchpaketstillägg blir utan mat om lunchstället ligger utan andra alternativ. Vi har därför varit noggranna med att alltid köpa några av tilläggen(utflykter/entréer/luncher/middagar) också för att inte bli socialt utanför resegruppen. Detta betyder att resan blir tydligt dyrare än det lockande grundpriset.
Erfarenheterna består också i duktiga guider och bra hotell, varför våra resor upplevts som välordnade, intressanta och prisvärda. Men med på samma resor har funnits personer som säkert aldrig mer åker med TSS. Missnöjet har oftast berott på konflikter/missförstånd ang dessa tillägg.
Av Shsh
13 okt. 2017 18:20
Jag åkte på deras veckolånga resa till Turkiet. Det var ganska packat, dvs mkt som skulle hinnas med, och guiden hade lurat i dem att han pratade engelska. I övrigt var det en fantastisk resa!
11 sep. 2023 20:21
Jag har rest med TSS till Marocko för ett par år sedan. En helt fantastisk resa, med duktig guide och många fina upplevelser. Extravecka på fint hotell med supergod mat utanför Marrakesh. Vi tog taxi in till stan och tillbaka. Gjorde även extra bussutflykt till Atlasbergen som ordnades av hotellet, med engelsktalande guide. Just nu är det väl inte läge att åka dit pga jordbävningen i området.
Generellt gäller att betala extra för middagar o ev extra utflykter om man vill få en bra resa. Vi tar också All inclusive sista veckan. Blir ändå mycket billigare än andra resor. Åker snart med dem till Cypern för endast ca 5000kr, inkl flygplatstilläg, säsongtillägg och matpaket första veckan. All inclusive andra veckan kan bara beställas på plats, men är inte dyrt jämfört med andra resebolag. Så vi får en 2-v resa för under 10.000kr per person.
Och man behöver inte handla på utflykterna. Var med dem till Kroatien i våras och njöt av de vackra mattor och skinnkläder vi visades. Några handlade, men inte så många.
Perfekt med en vecka guidad rundtur och en vecka avkoppling och bad. Rekommenderas - med alla tillägg!