TSS Abu Dhabi och Dubai 20170506

25 maj 2017 08:13
Visningar: 289
Vår andra resa med TSS och ännu en mycket lyckad resa. Först vår guide Elif som var jätte duktig och rolig. Första veckan bodde vi på 3 olika hotell som var härliga. Började med 2 nätter på Grand Millenium i Abu Dhabi flott hotell sen blev det 2 nätter på Grand Plaza hotell i Dubai som var lite sämre men fullt ok. Nästa 2 nätter är vi på Fairmont i Al Fujayrah som var LYX 5*****. Hit vill man åka igen.

Vår andra vecka var vi på Al Hamra Golf & Resort som var bra men inget speciellt.
Nu till resemålet. Var som vanligt på olika utflykter och det bästa vi var på jeepsafari som var prisvärt. Det vi inte var med på var utflykten till Burj Kalifa samt Al Arab segelhotellet. 7* för det kostar 2600kr för 2 och när man pratade med vänner man fick där så gjorde vi rätt. Visst är det kul att varit inne på dom ställena men inte värt pengarna.

Matt fabriken var som i Turkiet. Först är man välkommen men när vi inte visar intresse så är man välkommen att gå ut direkt.
Guld fabriken står dom och säger att dom är jätte seriösa.
Ville veta pris på ett halsband med palmön som smycke. Priset är 137000kr men när man blir invisad i rummet med en kopp te så skrivs priset ner direkt till 86000kr. Ifrågasatte deras seriösa affärer då dom vill sälja men till lite billigare pris. Man blev lite ifråga satt men nästa tekopp kom in. Dom vill att man prutar så det var bara börja.
Det slutar med att chefen Giovanni kommer in och det skulle sluta med 60000kr men är det verkligen seriösa säljare. Dom är ju ingen Souk som dom säger.
Skinn fabriken var verkligen hatisk från deras sida när man visar kalla handen.
Vi ville gå till utgången för att vänta men dem visar ut oss till ingången så vi står där och väntar. Inte äns rätt väg blev man visad till.

Nog om dessa dagar. Vi har sett mycket fina ställen och vill absolut rekommendera detta till personer som INTE är rädd för värme. Ni vet inte hur varmt drygt 40 grader i 2 veckor är för man har svårt att överhuvudtaget gå ut på kvällen då det är drygt 34 grader med 45% luftfuktighet.

Detta var vår andra resa med TSS och kommer vänta på nästa erbjudande från dem

Hoppas detta hjälper er lite
Ps. Har massor med kort om någon är intresserad av FAE Ds

Niclas och Eva