Treasure Island - Florida

Av Elof16
21 feb. 2012 10:44
Visningar: 1274
Hej,

Vi åker snart till Florida och kommer att bo en vecka på Treasure Island, vi har två barn med oss (2&5). Nu undrar jag om någon varit där och har konkreta tips på saker att göra?
Följande aktiviteter har vi redan bokat:

1. Busch Gardens
2. NHL match
3. Sola och bada
4. Ellenton Premium Outlet (?)

Är det någon som har tips om restauranger, andra stränder eller annat?

Vi ska även till Orlando och besöka SeaWorld och Magic Kingdom efter denna första vecka. Vi kommer att bo bredvid Orlando Premium Outlet, är den bättre/sämre eller likvärdig med Ellenton Premium Outlet?

Stort tack på förhand!

//Elof
Av Daytona
21 feb. 2012 14:45
Jag tycker ni ska ta en dag och åka över till stranden i Daytona Beach, ca 1 h körning från Orlando. Man kör ner bilen på stranden och parkerar där. Sen har ni mil av sand och hav att leka i.
Av Maddeck
21 feb. 2012 18:33
Hej,

jag tycker nog att outletsen är likvärdiga, det som kan skilja är ju att en viss butik bara finns på ena stället. det kan ni ju kolla upp på nätet. men bra är dom båda två!

Treasure island är väldigt trevligt, och en strand som jag rekommenderar är fort de soto som ligger strax söder om St petes beach. om ni stannar till vid piren vid fortet , så kan ni få se både delfiner och manatees på nära håll. det lyckades vi med 2008, men 2010 såg vi varkeneller...:(
men badar gör ni på stranden lite längre bort från fortet, där är det långgrunt och bra för barnen!

vårt favorit matställe är tacobell =) Tacos som snabbmat, kan det bli bättre...haha.
en trevlig restaurang vid disney downtown är rainforest cafe, där finns det djur som rör sig och ibland blir det även åskväder! väldigt spännande för barnen. Men där behöver man boka bord!

Mvh m
21 feb. 2012 18:43
Precis som Maddeck skriver så är Premium/Prime outlets likvärdiga men kan skilja på nån butik samt kvarvarande utbud.

Min rekommendation är att ni registrerar er som VIP-lund på deras hemsida och skriver ut de vip-kuponger ni då får. De berättigar till ytterligare %-rabatter på utvalda (eller butiker). Läs instruktionerna - ibland ombeds man hämta ett VIP-häfte i kundtjänst ibland gäller kupongen. Detta r alltså UTÖVER alla ev rabattkuponger man erbjuds på plats.
Av Elof16
22 feb. 2012 07:44
Tack!!

Det var precis svar som era jag eftersökte, kanon!

Nu är jag VIP medlem på outletsen, trots rabatterna lär det svida i plånboken..... :-)

//E
Av Annl
24 feb. 2012 18:27
Hej,

Busch Garden är rejält kul och du skrev att ni skall besöka Sea World och då är mitt tips att ni skall äta lunch på Shark Underewater Grill. Man kan tro att det skall vara en riktig turistfälla med riktigt trist mat men det är helt fel och maten är fantastiskt god (kajuninspirerad och välkryddad) och barnen kommer att älska miljön. Där får ni en minnesvärd lunch!

Ha en fin resa!