Tours Zanzibar

Av Diianaa
30 juli 2018 17:55 (redigerad)
Visningar: 116
Kära turister!
Jag tänkte dela med mig av rekommendationer som ni kan använda er av då ni befinner er på Zanzibar. När man väl har bestämt sig för en destination så vill man gärna finna saker att göra och därför vill jag hjälpa er med detta.

Det finns massa aktiviteter man kan göra på Zanzibar och det kan vara som att åka till:
Mnemba island
Spices & Stone Town Tour i Zanzibar
Prison island
och massa andra sevärdheter, upplevelser och aktiviteter.

Jag befann mig på Zanzibar i år och fick lära känna massa underbara människor men jag hade en känsla inom mig, vem kan jag lita på? kommer jag att hamna i typiska turistfällor eller bli lurad på något sätt men känslan försvann efter ett tag när jag träffade en kunnig och professionell tour guide. Jag har skrivit om detta tidigare och nämnde att Instagram kontot för denna person är:
prince_zanzibar_tours
telefonnummer: +255 628 287 822 (nås via whatsapp)
Jag rekommenderar detta starkt, ni kommer inte att bli besvikna och har ni frågor eller funderingar tveka inte att fråga. Vill även poängtera att jag reser tillbaka till Zanzibar igen i år och stannar där i en månad, tror nog det säger mycket om man bestämmer sig för att resa tillbaka under ett och samma år.

Jag känner att jag vill nå ut till turister som vill få hjälp, kanske är lite oroliga och vill njuta till max under sin semester.
Jag önskar alla där ute en härlig semester

Tack för mig :)
31 juli 2018 23:36
Det låter som du känner / kände dig trygg och rekommenderar en resa dit?
Av Diianaa
1 aug. 2018 08:17
Absolut, rekommenderar starkt en resa till Zanzibar. Tidigare har man hamnat i diskussioner med nära och kära som har varit oroliga över att man reser dit på men jag anser att man ska uppleva det först innan man tar in information från människor som aldrig har befunnit sig där.