Toscana

2 jan. 2019 16:16
Visningar: 518
Hej

Jag funderar på att åka till toscana till sommaren i ett par dagar. Jag vill inte uppleva stadsliv utan vill hellre bo ute på landet, på en b&b eller nåt. Tankar jag har är att göra en vandring i bergen och även dagstur till häst. Även se solrosfält och vingårdar. Jag vill ej köpa nåt vandringspaket eller liknade utan enbart boka det som behövs annars så vill jag gå på egen klocka :)

Nån som har tips på nåt fint ställe att ta sig till och som även är lätt att ta sig till. Jag är student så budgeten är låg, vilket inte varit nåt problem tidigare resor.

Så hit me up med erfarenheter, tips och ideér på hur jag kan planera min lilla semester :)
2 jan. 2019 16:26
Om du mest vill hålla till på landet bör du nog hyra bil. Det är ju lätt att ta sig runt mellan städerna med tåg och buss, men lite värre på landsbygden.
3 jan. 2019 15:23
Val d'Orcia är ett magiskt område i Toscana, bo på vingård, massor med småbyar, sjukt mysigt och fantastiska viner! Dock så är bil i princip ett måste för att ta sig runt hyggligt smidigt på landsbygden. Men så vansinnigt värt det! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
4 jan. 2019 15:30
Väldigt bra förslag :D jag tittar runt lite på gårdar på landsbygden och hade tänkt tillbringa dagarna där, så blir ingen bil.

Hur många dagar spenderade ni i italien och vad är värt att se?