Tips vid raodtrip San Fransisco - L.A. Välja San Diego eller Las Vegas?

15 jan. 2019 15:06
Visningar: 674
Hej.

Jag och min sambo planerar en resa till USA till hösten. Jag vet att det finns några tråder om roadtrip San Fransisco till L.A. Planen är att vara borta ca 2 veckor. Vi vill inte stressa runt för mycket. Har fått lite tips i olika trådar tidigare.

Vi flyger till San Fransisco och utgår därifrån. Planen är preliminär men ungefär såhär:

Planen är till en början 4 nätter i San Fransisco.
2 Nätter på väg ner till LA.
Därefter har vi fundering på att tex vara 3 nätter i LA. Troligen flyger vi hem från LA men inget bestämt.
Vi funderar på att ta 3 nätter i Las Vegas eller San Diego och sen ta oss tillbaka LA 2 nätter för att flyga hem.
Jag tror att 3 städer är lagom, att hinna med både Las Vegas och San Diego känns stressigt.

Några tips kring Las Vegas eller San Diego eller den ungefärliga planen?
15 jan. 2019 16:24
Vi gjorde en roadtrip i somras.
Att jämföra Las Vegas och San Diego går inte. Städerna är så himla olika. Det beror alltså vad man är ute efter.
Visst är Las Vegas häftigt men San Diego med omgivningar var jättetrevliga.
Om det går tycker ju att du ska få med t.ex. Yosemite i din resa men det kan tyvärr vara lite knixigt att få till en bra rutt om du även ska ta med LV och SD. Lägg dock inte för mycket tid på LA, är mitt tips. Visst finns det mycket att se och göra men stan är så "utsmetad" och trafiken är enorm. Allt tar tid där.
Kanske skippa LV samt kolla om du kan lämna hyrbilen i SD? Sedan flyga från San Diego till någon ort som ger bra flygpris. (Kanske flyga SD-LV och stanna någon natt innan ni flyger hem?)
Vet inte om jag gav dig något tips eller om jag bara rörde till det...

Lycka till!
15 jan. 2019 21:50
Tack för ditt svar. Du rörde absolut inte till det. Alla tips/tankar och funderingar tar jag gärna emot. Eftersom jag funderar kring många alternativ är det bra att få lite tips från någon som varit där. En tanke jag har är att kanske SF, LA och SD liknar varandra på så sätt att de ligger vid havet. Kanske kan vara en kul upplevelse att se LV. Absolut, kollar på olika flyg-alternativ vilken stad vi ska flyga hem från.
Hyrbilen tänkte jag vi plockar upp i SF och lämnar i den staden vi åker hem ifrån.

Ok LA är rätt omständigt att ta sig runt i? Tips vart man ska bo i LA, mitt i smeten, vid kusten eller vad ska man tänka på om man vill ta sig runt lite grann?

Körde ni sträckan SF-LA? Isåfall hur många nätter stannade ni på vägen?
15 jan. 2019 22:38
Då det skett ett vägras i närheten av Big Sur och vägen var avstängd en längre tid vågade vi inte planera vår rutt efter att vägen skulle vara öppen. (Nu öppnade den 2dgr innan vi skulle lämna SF men det var då så dags...)
Vi åkte SF-Monterey på en dag. Där bodde vi sedan 2 nätter. Åkte kustvägen till ungefär Big Sur innan vi vände tillbaka. Visst, tråkigt att inte kunna åka hela vägen men vi hann se mycket vackert, bl a de kända broarna Rocky Creek Bridge och Bixby Creek Bridge. Kan även rekommendera att äta lunch på Rocky Point Restaurant.
Ska jag vara helt ärlig så blir man efter ett tag mätt på allt det vackra. Visst är det häftigt och naturskönt men det kan liksom inte bli finare än fint, om du förstår hur jag menar?
Sedan gav vi oss in i landet. Planen från början var Yosemite men pga stora skogsbränder fick vi tänka om. Det blev Sequoia istället. Säkert inte lika bra men vi hade inget val. En nackdel mot Yosemite är att det inte går någon väg igenom parken utan man måste åka ut åt samma håll som man kommer ifrån. (Vi kom söderifrån och bodde i en liten by som heter Three Rivers.)

Har säkert massor av mer info att dela med mig men det får bli en annan gång. Eller så frågar du på vad du vill veta.
15 jan. 2019 22:43
Glömde svara på din fråga.
SF, LA och SD är tre helt olika städer. Om det finns något som är lika så är det väl just att de ligger vid samma hav. Annars skiljer de sig åt helt och hållet.
16 jan. 2019 13:26
Vi har åkt sträckan SF - LA och delade upp den på tre. SF - Monterey (1 n), Monterey - Pismo Beach (2 n) och Pismo Beach - LA. Var lagom sträckor tyckte vi, som då hade två barn på 2 och 5 år med oss. Big Sur-kusten är ofantligt vacker tycker jag. Få ställen har golvat mig som just den delen av kusten gjorde.

Jag är en av de få som älskar LA. Visst, trafiken är oerhört tröttsam och man hinner inte hälften av vad man tänkt sig men jag tycker att det är en sjukt häftig stad som har massor att erbjuda. San Diego är faktiskt också en favorit men av helt andra anledningar. Den är trevlig, laidback och lättillgänglig. Stränderna är fantastiska och det finns mycket att uppleva där också. Men allt beror på vilka ni är och vad ni vill ha ut av er resa så klart! Utan att själv ha varit i LV, tänker jag att SD och LV är två städer som är ganska olika till sin karaktär;)!
16 jan. 2019 19:14
Moramannen: Jag förstår precis hur du menar. Ja det är väl det jag tänker är gemensamt att de ligger kring samma hav och omgivningarna ser ungefär likadana ut men jag har absolut inget belägg för det egentligen. Därför är det verkligen bra att prata med människor som vet lite mer om städerna än vad jag vet.
Tråkigt att ni inte kunde åka hela vägen ner till LA.

Jag har inte tänkt så mycket mer än att hinna besöka 3 städer och vara i dem några dagar. Alt kan man ju ta 3 dagar i SF, LA, LS och SD men kanske blir lite tight. Tänker att vi inte heller vill stressa runt för mycket.

Jag är tacksam att du svarar, kommer säkert massa frågor när det väl börjar närma sig bokningar mm. Nu är det i planering bara och jag försöker samla så mycket info som möjligt.

Vart i LA skulle du rekommendera att bo? Inne i stan, ute vid kusten eller någon annanstans?
16 jan. 2019 19:21
Svartamalin: Då blir det 1,5-2 h timmars resande ungefär mellan städerna? Stannande ni mycket på vägen eller kör man till de städerna man ska bo i så går man runt i de städerna lite? Hur valde ni ut vilka städer nu skulle stanna i?

Jag har hört mycket gott om SD. Jag vet inte exakt vad vi vill få ut av resan utan mer se lite blandat kan man väl säga. Resan ska nämligen vara en överraskning till min sambo som fyller år så hon vet inget utan jag tänkte planera denna utan att hon vet om det.
Jag tänker att vi ska se några olika städer, hinna vara i dem utan att stressa så man hinner ha lite semester och inte bara stressa runt på massa olika saker.
Vart i LA tycker du det är smidigast att bo, i smeten eller vid kusten? Tänker så man slipper de värsta köerna om man ska ta sig runt lite. Eller kanske smidigast med buss/taxi istället för att köra runt själva?
Av Hawaii
16 jan. 2019 20:18 (redigerad)
Om du vill ha det "lite blandat" är SD perfekt. Trots att det är en storstad är det mycket lättare (trafikmässigt) att ta sig runt än i SF eller LA.
Ta t.ex. I-15 norrut till Poway (ung. en halvtimme) och sedan österut till Lake Poway och hajka upp Mount Woodson, med berömda "Potato Chip rock" (googla för foto). Fantastisk utsikt.
Eller kör upp till Julian i bergen, c:a 2 timmar med bil, och sedan nerför berget (30 minuter) österut till Borrego Springs ute i öknen med makalös metall-konst (dinosaurer t.ex.) spritt ut lite här och där och fantastisk natur.
Besök Cabrillo Monument längst ute på Point Loma halvön, återigen med fantastiska vyer.
Ocean Beach med den längsta piren i södra Kalifornien. Onsdag kvällar har de en stor marknad på Newport Avenue, huvudgatan.
La Jolla givetvis, och en tur upp på Mount Soledad (utsikt - igen!).
Liberty Station, precis intill Rosecrans Street med toppen restauranger.
Gå en promenad på Shelter Island.
Parkera norr om Torrey Pines (norr om La Jolla), gå uppför backen till parken och sedan en av stigarna ut mot havet, och ner till stranden och sedan längs stranden gå norrut tillbaka till parkeringsplatsen. Just denna strand promenaden är en av de mest makalösa man kan göra med de branta klipporna precis intill. Bäst en timme eller så innan solnedgången.
Och mycket annat!
Ang. LA - finns ingen plats som är "smidig" om man vill köra runt. Personligen hade jag valt något ute vid havet.
PS. Med begränsad tid i LA är det totalt orealistiskt att ta sig runt längre sträckor med buss. Ha en hyrbil (viktigt i både LA och SD).
17 jan. 2019 10:10
Oh vad roligt! Vilken fantastisk överraskning för din sambo!

Ang Hwy1: Nu var det några år sedan vi körde den, men samtliga tre delsträckor tog nog längre tid vill jag minnas. Du tittar inte på den större vägen US-101? Den går ju lite snabbare. Förutom första sträckan, skulle jag nog säga att vi lade mellan 3 och 4 timmar vardera i körtid på Hwy 1.

Vi valde de olika orterna dels efter avstånd så att det inte skulle bli för lång tid i bilen per dag, del efter vad vi ville se. Jag ville gärna till Carmel t ex. Andra stoppet hade vi egentligen tänkt oss Madonna Inn som verkade vara ett kul och udda ställe att övernatta på i San Luis Obispo. Av olika anledningar blev det inte så och då valde vi Pismo (som ligger i närheten) för att kunna bo nära stranden och softa en dag innan vi fortsatte mot LA.

Vi gjorde en del stopp efter vägen: Julia Pfeiffer Burns State Park, Solvang, Santa Cruz, vingård i Santa Ynez valley o s v. Fanns även en redwood-park, Big Basin Redwood Park tror jag den hette, som vi hade tänkt besöka. Men vi måste ha missat infarten för plötsligt var vi förbi den och iddes inte vända om:).

Ang LA: Det är som Hawaii säger, det är svårt att rekommendera var det skulle vara smidigast att bo. Beror ju helt på vart ni ska i denna jättestad. Vi bor vid kusten, Manhattan Beach, men det är en bra bit från Hollywood och Santa Monica t ex, som jag tänker mig att ni kanske vill besöka. Om ni ska flyga hem från LA kan ni ju ta några nätter inne i smeten för att se de där ställena man "måste" se när man är i LA, sedan fortsätta till LV eller SD, och därefter avsluta med ett ställe vid kusten utanför LA sista dagarna innan hemresa?

Annars blir ju det smidigaste för er att åka hem från San Diego eller Las Vegas. Risken är väl att det blir något dyrare kanske, men med två veckor till ert förfogande skulle jag inte klämma in fööör många hotellbyten om jag kunde undvika.

Så här kanske:

SF 4 nätter
Monterey/Carmel 1 n
Santa Barbara 2 n
LA 4 n
LV 3 n

Hur ni än gör är jag säker på att ni kommer att få en fantastisk resa!
17 jan. 2019 15:23
Allt är ju möjligt att genomföra men med tanke på den tid ni verkar ha så ska ni kanske välja en av orterna SD eller LV.
Kanske flyga till Las Vegas och stanna 2-3 nätter. Sedan bila via Death Valley till Yosemite för att fortsätta till SF. Därefter kustvägen till LA där ni avslutar resan. Detta är en grym resa men ni missar SD.
Vill ni ha med SD så är det väl så enkelt att ni flyger till SF och hem från SD. (Eller LV om ni orkar klämma in det. Skulle nog i såfall flyga SD-LV.)
Man bör dock kolla hyrbilspriserna. Ibland tillkommer envägsavgift och ibland inte, beroende på vilken stad man lämnar den i.
17 jan. 2019 20:19
Hawaii: Tack så hemskt mycket för alla tips i SD, väldigt tydligt beskrivna som gör det väldigt lätt att ta med sig som tips ifall vi åker till SD. Oerhört tacksamt med så detaljerade beskrivningar.

Hyrbil är tanken, tänkte bara vad det finns för alternativ. LA verkar vara väldigt stort förstår jag!
17 jan. 2019 20:32
Svartamalin:

Hade skrivit ett långt svar som inte gick att spara.

Ja får hoppas hon blir glad, ska föröka att planera så mycket som möjligt på egen hand.

Bokade ni boende längs highway 1 innan ni åkte eller gjorde ni det på vägen?
Jag har kollat sträckan som du säger på den större vägen som du säger. Jag har absolut inget aning hur lång tid det kan ta att köra highway 1 om man skulle köra den i ett sträck. Lutar väl åt minst 2 övernattningar på vägen ner.

Vad vi ska göra i LA har jag inte planerat men som du säger man vill kanske se Hollywood, santa barbara och kanske lite i stan när man är där. Hur långt är det från kusten till hollywood? Kan man köra det med bil eller hamnar man i alla köer då?

Kan absolut tänka mig att vi flyger hem från om det skulle passa.
Många pratar ju väldigt väl om SD måste jag säga. Samtidigt för LS häftigt att se.
17 jan. 2019 20:36
Moramannen:
Precis. Känns lite stressigt att ta både SD och LV. Känns som det är ett svårt val måste jag säga.

Visst man skulle kunna köra
SF 3 nätter
Resa till LA 2 nätter
LAS 3 Nätter
LV 3 Nätter
avsluta med SD med 3 nätter.

Rädd att det kanske blir lite stressigt. Tänker tt man nog vill ha 4 nätter iaf i SF, LV verkar räcka med 2-3 nätter känns det som.
17 jan. 2019 23:13
Om ni är intresserad av natur/vildmark och kan tänka er strypa någon dag i LA så är det ganska enkelt att lägga in Sequoia NP genom att svänga inåt landet i Cambria mot Fresno och övernatta dår i närheten för att nästa morgon köra in i parken vid Grant Grove så har ni en heldag där och kör ut till Three Rivers där det finns billigt boende.
Det går inte att lägga rutten nu eftersom vägen är avstängd, men ni ser dragen iallafall.
https://www.google.se/maps/dir/Cambria,+Kalifornien,+USA/Squaw+Valley,+Kalifornien,+USA/Grant+Grove,+Kalifornien,+USA/Three+Rivers,+Kalifornien,+USA/@35.7745166,-119.6429233,9z/data=!4m36!4m35!1m5!1m1!1s0x80ecd77a7b67481f:0xc4fd49cb873a8956!2m2!1d-121.0807468!2d35.5641381!1m5!1m1!1s0x80950e4cc7cebf0d:0xa3ce08cdc4e4b9f0!2m2!1d-119.246785!2d36.7402261!1m15!1m1!1s0x8095720d2c572a81:0xc4e63ef3765fe31!2m2!1d-118.9759479!2d36.7466296!3m4!1m2!1d-119.0132616!2d36.6484688!3s0x80956c9cf7682d6d:0xeeb196dde30e0896!3m4!1m2!1d-119.0133772!2d36.6310748!3s0x80956b6fad1bac91:0x2015431e574a73d0!1m5!1m1!1s0x80954f8056e5b439:0xea6f2a99ace4afb!2m2!1d-118.9045445!2d36.4388364!3e0

Leta hotell på Sunset Boulevard tycker jag, finns för under 1000:- där.
25 jan. 2019 12:01 (redigerad)
Vi bokar våra boenden innan, men med fri avbokning ifall vi skulle vilja ändra. Går säkert att boka längs vägen också om man inte är så noga med ett speciellt hotell/område. I vårt fall handlar det mest om att vi inte vill irra omkring i områden vi inte känner till och leta boende med två barn som bara vill komma fram och få hoppa i poolen;)!

Absolut kan ni bo vid kusten i LA och köra in till Hollywood med bil. Svårt att säga hur lång tid det tar - beror helt på var vid kusten ni bor och vid vilken tid på dagen ni åker. Helgerna är lugnare. Tycker inte du ska fundera allt för mycket på trafiken och köerna. Det ÄR mycket trafik. Man får köpa det lixom. Bara ta det lugnt och gilla läget. Välj ut några platser ni absolut vill se och ha några i reserv.

Tycker att du är på helt rätt spår med din resa! Det är så lätt att planera in för mycket när man "ändå är där". Men det är många timmar i bil mellan LV och SD så jag tror att du gör rätt i att välja en av orterna. Annars får du kapa resan i andra änden - d v s spara SF och Hwy1 till en annan gång och ta LV - LA - SD. Men nu ska jag inte krångla till det ännu mer;)!
27 jan. 2019 12:29
Svartamalin: Ja det finns hur många sätt som helst att planera resan känns det som =) skönt att kunna ventilera lite med olika personer så får man lite idéer hur uppläget ska se ut ungefär.

Hehe krångla till det mer går nog inte för jag har massa olika tankar i huvudet.
Av Klikken
30 jan. 2019 12:10
Hej!
Angående "2 Nätter på väg ner till LA.". Vi körde Ventura-Monterey på ungefär 8h långsam körning, med flera stopp på vägen såsom mcway falls, morro bay, bixby creek bridge etc. Så enligt mig, om ni är van att köra långt. Kanske ett stop på vägen skulle räck mellan LA och SF? Då förslagsviss mitt emellan, typ Morro Bay? Beroende på när ni åker kan det vara väldigt dimmigt längs med Hwy1 föresten, vi var där i mitten på augusti, väldigt dimmigt och man såg inte så mycket. Men ändå häftigt att ha kört Hwy1 från SF-LA! Men är man ovan att köra mycket kanske det är lite mäktigt på 1 natt.

Vad gäller LV eller SD. Vi blev oerhört förtjusta i SD. Vi kom från LV. Vi hade ursprungligen kört sträckan LA-SF-Yosemite-Bishop-LV-SD (och sist LA igen). Att komma från LV till SD var som en dröm! Ingen av oss är särskilt förtjust i fest eller spel, så tre nätter i LV var kanske lite dumt. Häftigt att ha sett the strip dock. Men skulle jag såhär i efterhand välja mellan SD eller LV så är det SD alla dagar i veckan. Oerhört underskattad stad. Rent och fint, hyggligt folk, man kan gå nästan överallt i stan om man bor centralt (eller hyra en Lime/Bird). Nära till mexikanska gränsen där det finns mycket outlets.
Hör av dig om du undrar något, var som sagt där sommaren 2018 så det är ju väldigt nyligen
7 feb. 2019 15:27
Klikken: Vi är vana att köra en del skulle jag väl säga. Vill inte stressa ner bara. Men det verkar ändå som ni hann med mycket utan att stressa allt för mycket.

Ja många verkar tycka om SD som jag pratat med. Sen klart när man ändå är på den sidan kanske kan skulle vilja se LV bara för att men kanske blir tight med tiden. Ligger outletsen nära SD? tänkte väl besök någon outlet iaf. När vi varit i NY har det blivit en hel del shoppande på outlets så man inte behöver shoppa på ett tag hemma sen.

Tack, det kommer jag säker göra när det närmar sig bokning för det är många tankar och idéer i huvudet!
Av Klikken
7 feb. 2019 15:36
Hej!
Ja jag skulle definitivt säga att ett stop mellan SF och LA är rätt lagom. Vi körde som sagt Ventura-Monterey på en dag utan att behöva stressa, stannade på flera ställen. Hade inte önskat två nätter på den sträckan. Det var dessutom dimmigt längs med hela Hwy1 och känns som det hade varit bortkastad tid att vara där då.

Outletsen ligger precis bredvid mexcikanska gränsen. "Las Americas premium outlet" heter den.
I LV finns två stora, en utomhus-outlet och en som är inomhus. North och South.
Så shopping finns således på båda ställena.

Förstår att ni vill hinna med både SD och LV. Är ju möjligt förstås. Ni skulle kunna göra som vi (fast vi utgick från LA, och ni från SF så är det samma sak)

Börja i SF. Kör ner till LA med ett stop på vägen. Stanna sedan i LA. Personligen tycker jag främst beverly hills och hollywood är värt ett besök, det samt downtown borde ni hinna på en dag, downtown är inte mycket att se men coolt att varit där ändå, sedan en dag i santa monica, venice beach och santa monica pier. Sen till SD . Sen till LV kanske 2 dagar räcker här om man bara vill strosa runt och se strippen? Sen tillbaks till SF via Yosemite national park. Vi körde från SF genom yosemite till en stad som heter Bishop. Och sen följande dag genom death valley till LV. (för er tvärt om förstås). Blir som en triangel så att säga SF-LA-SD-LV-SF

Bara att fråga på =)
15 feb. 2019 22:17
Klikken: Tack för utförliga tips. Ang körningen SF-LA, körde ni ca 8 h med stopp första dagen, hur lång tid hade ni kvar till LA efter stoppet?

Shopping är aldrig fel, har fyllt på förråden en hel del när vi varit i NY som sagt.

Intressant upplägg som du säger att man kanske kör lite annorlunda, kanske bara tex en övernattning i SD sen till LV sen kanske en övernattning på vägen tillbaka. Hmm mycket att ta hänsyn till och tänka in men bra synpunkter.
Får fundera på ordentligt vad som kan passa oss så att man hinner se lite olika men inte stressa runt för mycket.
Av Klikken
25 feb. 2019 15:16
Citerat från Stabilt12:
Klikken: Tack för utförliga tips. Ang körningen SF-LA, körde ni ca 8 h med stopp första dagen, hur lång tid hade ni kvar till LA efter stoppet?

Shopping är aldrig fel, har fyllt på förråden en hel del när vi varit i NY som sagt.

Intressant upplägg som du säger att man kanske kör lite annorlunda, kanske bara tex en övernattning i SD sen till LV sen kanske en övernattning på vägen tillbaka. Hmm mycket att ta hänsyn till och tänka in men bra synpunkter.
Får fundera på ordentligt vad som kan passa oss så att man hinner se lite olika men inte stressa runt för mycket.
Hej!
Ursäkta för sent svar.
Ja se till att tänk ordentligt, det är en underbar resa och att planera är halva nöjet!
Vi körde från LA-SF, inte SF-LA på en dag. Eller egentligen körde vi Ventura-Monterey. Och från Ventura-LA är väl 1h och samma från Monterey till SF. Vi startade välditigt tidigt från Ventura, typ 6 på morgonen, vi var jetlagade och hade sovit sedan typ 20:00. Vi var framme vid 16-17 tiden i Monterey ungefär. Så är man redo för en lång dag kan man absolut köra SF-LA och stanna på flera ställen längs med vägen. Men ett stop kan nog ändå vara att rekommendera om man inte vill stressa.
Det var väldigt dimmigt längs med Hwy1 när vi var där i Augusti så man såg ändå inte särskilt mycket.
1 mars 2019 14:00
Alla vill olika, men var försiktig med att boka in för lång rutt, är mitt råd. På två veckor tycker jag att SF-LA-SD-LV-SF är på tok för långt. Det är klart att det går, men varför planera in så mycket körtid om det inte är något speciellt ni absolut vill se. Att köra tillbaka till SF från Vegas är ju inte nödvändigt om inte just Yosemite står speciellt på er önskelista t ex. En natt i SD känns som slöseri på en sån fin stad med så mycket att uppleva, om du frågar mig. Ni kanske kommer ner vid lunch och måste iväg tidigt nästa dag för att hinna till Vegas.

Det ÄR lätt att bli fartblind. Det är ju så mycket man vill se. Men det är skönt också att bara ha semester. Att ha tid att ligga vid poolen eller stranden en dag. Att kunna sitta uppe sent på en restaurang och ta ett extra glas vin. Att strosa runt utan att ha ett körschema att anpassa dagen till. Ett råd i all välmening bara:)

Första gången vi var i Cali körde vi SF-LA-SD på drygt tre veckor. Ändå skulle jag kunna göra samma resa en gång till och uppleva helt nya saker. Vi hann inte ens hälften av det vi hade på vår önskelista;).

Bestäm 3 platser/saker ni absolut inte vill missa och bygg resan runt dem. Är du mest sugen på SF-LA-LV så ta den rutten, det blir grymt! Även om alla säger att SD är underbart. Stan finns väl kvar! Ta den nästa gång;).
11 mars 2019 19:58
Tack för alla synpunkter, ska koka ner dem och fundera ordentligt vad som kan passa men som sagt vill inte stressa så att det blir alla städer är nog inte aktuellt ändå. Man vill som du säger hinna strossa och inte ha panik till nästa ställe. Blir max 3 städer men kanske bara två, SF-LA, får fundera mer, kanske återkommer när det närmar sig bokning =)
30 apr. 2019 22:18
Vill tacka alla som lämnat synpunkter. Planerna har nu ändrats pga att min är gravid så denna resan kommer inte att bli av men vi ser fram emot att göra det senare i våra liv när det väl blir av.
Det blir istället en vecka i New York eftersom det inte är lika lång flygtur och det blir om ett par v istället för till hösten eftersom orken kommer nog bli mindre till hösten och det är viktigast att min sambo mår väl i detta. Men en liten USA-resa blir det iaf=)
Återigen tack för alla synpunkter!!
10 maj 2019 12:41
Grattis! Att bli föräldrar är ju också en häftig resa, minst sagt:).

Ha en härlig vecka i NY!