Tips: San Sebastian

Av Siri94
5 juni 2018 20:11
Visningar: 869
Hej!
Jag och två vänner, alla tre 24 år, ska åka en vecka till San Sebastian och vi letar nu efter era bästa Tips! Vi undrar över vad som är värt att se och göra. Vad finns det för kul klubbar och barer (hört att det ska vara ett bra nattliv)? Finns det ok restauranger för vegetarianer/pescetarianer?
uppskattar alla tips!
5 juni 2018 23:31
Prova på surfing - lätt att ta lektioner. Jag gillade bäst Zurriola stranden. Det var där ungdomarna hängde , jag med även om jag är 50. Det var inte långt att gå till gamla stan där det finns många pintxos barer. Det bästa med dem är att man bara kan poppa in - ta ett glas vin och några pintxos - sen går man vidare till nästa.
https://city-lover-reser.blogspot.com/search/label/San%20Sebastian
6 juni 2018 00:02
San Sebastian är riktigt fint och maten är fantastisk. Efter Kyoto i Japan är San Sebastian den stad i världen som har flest Michelin-stjärnor per 100 000 innevånare räknat. Nu behöver man ju inte gå på lyxkrogar, utan det finns massor att välja på och generellt är maten riktigt bra, även på "vanliga" restauranger. Pintxos, som är Baskiens motsvarighet till tapas, fast på bröd, är helt fantastiskt och dessutom billigt. Bergara är en pintxos-restaurang som riktigt bra. https://pinchosbergara.es/pinchos-san-sebastian.html

Har ni tid över och är intresserade av konst och kultur kan ni ta bussen till Bilbao (tar ca en och en halv timme) och besöka Guggenheim-museet, som är ett måste om man besöker Bilbao.