Tips runt Krabi/Phuket

Av Mysco
17 aug. 2012 17:55
Visningar: 712
Nu börjar resan över jul och nyår ta form :) Vi kommer vara borta 4 veckor och bo på Koh Lanta, Koh Lipe och Koh Mook och i Khao Lak. Vi har några dagar vid nyår kvar att boka boende och jag vill gärna ha tips om vart vi kan åka. Finns det nåt guldkorn vi missat?

/Linda
Av Trulle
17 aug. 2012 19:49
Hej Mysco !

Vi åker i mars ca 4 veckor och i stort sett samma rutt,vilka hotell har ni bokat på koh lanta och koh lipe och vilket bokningsbolag har ni valt ??
Av Jahlvik
17 aug. 2012 20:06
Vi är på Lipe över jul & nyår och har bokat Castaway resort. Verkar prima.
18 aug. 2012 08:12
Hej ...

Vi var på Koh Lanta på förra nyår. Det var super mysigt tycket vi eftersom vi gillar stranden. Det mesta finns efter stranden på Koh Lanta... Många mysiga restauranger och massor med eld och självklart var fyrverkerihimlen helt fantastisk!
Lycka till....
Av Mysco
18 aug. 2012 09:59
Citerat från trulle:
Hej Mysco !

Vi åker i mars ca 4 veckor och i stort sett samma rutt,vilka hotell har ni bokat på koh lanta och koh lipe och vilket bokningsbolag har ni valt ??
Hej,

Vi har bokat med Fritidsresor, en vecka på Lanta (Chada Beach hotel), en vecka i Khao Lak och sen två veckor på egen hand. Då ska vi vara fem nätter på Lipe, där har vi bokat Bundhaya. Vi ska till Koh Mook oxå, där vill vi vara tre el fyra nätter. Är det för mycket tro..? Vi har inte bokat boende än men är sugna på Sivalai. Ta stavningarna på hotellen med en nypa salt... Och sen är det då några dagar som vi inte bestämt oss vart vi ska. Bara vara i Aonang, tillbaka till Lanta eller nåt annat mysigt ställe.... Hmm, vilka i-landsproblem man har, nästan så jag skäms!
Av Trulle
18 aug. 2012 19:48
Låter underbart härligt med i landsproblemen skäms inte för det,det är en väl unnat.Kommer att följa er resa och inlägg här.Skriv gärna när ni kommit hem så man får lite tips.