Tips resa med 2 barn

Av Lina2
1 jan. 2014 16:49
Visningar: 1841
Hej vi planerar att resa till Vietnam i dec-jan i år.
Någon som har tips på barnvänliga hotell, ställen man kan bo? Gärna nära flygplatsen så att resan inte behöver bli så mycket längre än vad den är.

Tar tacksamt emot alla tips och ideér!!

Går det direkt flyg till vietnam, har svårt att hitta platser, har de inte kommit ut ännu?
Av Daquiri
1 jan. 2014 18:08
Det går inte direktflyg till Vietnam. Flygbolagen brukar släppa sina biljetter 11 månader i förväg.
Av Hille2
1 jan. 2014 19:19
Vart ska du flyga är väl en väsentlig fråga också innan man kan tipsa ;) Förstår heller inte hur du menar med att bo nära flygplatsen. Ska du byta flyg? Eller tänker du bo bredvid en flygplats under hela resan?
Av Lina2
1 jan. 2014 19:25
Jo men vi vet inte än vart vi ska flyga det beror på var vi hittar ett bra boende, Därför efterlyser jag tips :). Mena att boendet inte behöver ligga allt för långt ifrån flygplatsen då man inte har lust o ork o sitta på en buss el taxi i flera timmar efter en lång flygresa...
Av Hille2
1 jan. 2014 19:38
Kanske kan passa er att åka till Phu Quoc. Då får ni byta flyg i Ho Chi Minh eller flyga med något av de bolag som landar på den nya internationella flygplatsen på ön. Tror att det går charter från Sverige numera. Från flygplatsen är det inte lång transfer till de närmaste hotellen.
Vet inte var ni rest förut men kan väl säga som så att om ni bara är intresserade av att vara på en badort i ett par veckor och inte vill transportera er så långt så kanske inte Vietnam är något för er. Visst är det fint på Phu Quoc men om man betänker den högre kostnaden och längre resan för att ta sig dit än exempelvis till Thailand/Malaysia där det finns så mycket mer och finare stränder och öar att välja på så kanske ni ska fundera på att åka nån annanstans. Vietnam är inte riktigt ett sol och bad land utan så mycket mer av upplevelser. Bara en reflektion från mig alltså :)
Av Lina2
1 jan. 2014 19:45
Tack för tipsen!!!