Tips på varma resmål i Europa? Sol, bad, restauranger, nattliv.

Av Alwe
24 mars 2013 00:22
Visningar: 2088
Hej alla goa!

Det är såhär att jag och min pojkvän gärna skulle vilja åka på en liten semester i sommar, helst inom Europa. Vi har båda rest mycket tidigare och vill därför hitta ett resmål som är lite mer speciellt och inte lika "turistigt".

Har ni några bra tips på ett resmål som inkluderar värme, bad, sol, trevliga restauranger och ett härligt nattliv?
27 mars 2013 15:33
Jag tycker mycket om Sicilien. Har främst varit vid Taormina.
Jag kan väl inte säga att nattlivet är så märkvärdigt, där handlar det mest om att gå ut på trevliga sena middagar. Men det finns väl några ställen att gå ut på.
Det blir väl mer och mer turister som åker dit men det finns alltid avstickare man kan göra för att komma undan.
Av Desires
27 mars 2013 23:23
Korsika kanske.......Vi tyckte den lilla byn Ile Rousse var riktigt mysig och genuin. Visst var det turister där också, men inget överflöd, tyckte vi. Själva byn kändes välkomnande och varm, många trevliga restauranger med väldigt god mat. Nattlivet vet jag ej om det är så hektiskt.... Men stranden var väldigt fin också, lång och härlig sandstrand med kristallklart vatten!
Vi hyrde inte bil denna gång (gör alltid det annars men nu hade vi barn och barnbarn med oss), men det tycker jag definitivt man ska göra på denna vackra ö. Jag har mängder med tips på vilka platser ni då kan besöka här http://www.desires.se/#post131

Eller så inleder ni med Sardinien, bor i söta byn Santa Teresa på norra Sardinien, och tar er därifrån med båt över till Bonifacio, en fantastisk läcker ort på Korsika.
Av Alwe
30 mars 2013 13:16
Tack för alla superbra tips!! Har massor att välja mellan :) Måste säga att vi är mest intresserade av att åka till Korsika eller Malta. Ni som varit där, hur är priserna?