Tips på surfcamps i Portugal

Av Ann1_e
21 mars 2017 21:38
Visningar: 621
Hej!
Jag vill åka till Portugal i slutet på Juli för att lära mig surfa (1 vecka). Har dock inte bestämt mig för vart jag ska åka.

Är det någon som har ett bra tips på var i Portugal man ska åka? Och vet ni några bra surfcamps som erbjuder kurs+utrustning+boende?

Någon som har erfarenhet av att resa med Lapoint?

/Anne
Av Zappe50
22 mars 2017 14:23
Hör gärna med ägarna till Sunway Hostel (http://www.wayshostels.com) i Baleal då dom alla är surfare. Det är en tysk och en fransman som äger hotellet. Dom är väldigt trevliga och har säkert bra tips att ge dig.
Ett annat tips är att fråga Niklas Forse'n på Portugalagent ((Logga in för att se e-postadress)) då han är en inbiten surfare.
Du kan också söka på Google efter information om surfing på följande (enligt mitt tycke de bästa platserna för surfing) orter: Nazare', Ericeira, Baleal, Peniche.
Lycka till!
Urmas
Av Cd1000
24 mars 2017 17:42
Har ingen egen erfarenhet men en kollega har rest med Lapoint tre gånger och han har varit riktigt nöjd efter varje resa.
Av Pierito
24 mars 2017 19:31
Åk till Algarve kusten, till en mindre kuststad typ Olhao, från hamnarna åker de ut med båtarna till större öarna, där finns det större vågor där du kan surfa.
Medlemmen har tagit bort svaret