Tips på bra hotell i turkiet som är nära till kleopatrastranden??

12 nov. 2011 17:04
Visningar: 2601
Ja typ 200 300m avstånd?? Har varit där o gillade inte östra stranden alls och det var en liten bit att ta sig till kleopatra.
13 nov. 2011 23:34
Det finns massor med fina hotell längs strandpromenaden vid kleopatra-stranden att välja på. För att smalna av det lite så när har ska du åka, samt reser du via charter (vilket bolag?) eller på egen hand och vill boka privat?

--------------------------------------------
MVH, Magnus
http://www.merhaba.se - Mötesplatsen för oss som älskar Turkiet.
14 nov. 2011 18:29
Då finns väl egentligen bara 3st hotell att välja på om du vill bo så nära kleopatra-stranden som möjligt men ändå inte hamna alltför långt bort från Centrum:

Havana Apart
Riviera
Gardenia

Riviera är väl det som ser fräschast och mest exklusivt ut på bilder men har i gengäld fått rätt dåliga omdömen från dem som bott där om otrevlig personal, dyr och dålig mat och annat.

Gardenia är isåfall ett bättre alternativ med samma standard (4 stjärnor i Apollos katalog). Har fått bra omdöme från dem som bott där även om det märks att det varit/är ett populärt hotell bland Tyskarna (mycket beskivning på tyska och en del uppträdande i schlager-tema).

Havana Apart är en liten joker. Det är ett 2-stjärning hotell men samtidigt ett lägenhetshotell som fått bra omdöme. Det har inte samma "klass" och uppassande som de 2 andra och ingen pool men i gengäld upplevs det mysigt och med bra läge.

Jag har inte själv bott på någon av dessa hotell men man kan få en ganska bra uppfattning genom att kika på bilder och omdömen från andra som bott där.

Spontant skulle jag säga att kika mer på Havana Apart om du inte har behov av pool. Lägenhetshotell känns för mig alltid bättre än vanliga där allt är lite "strängare" och man inte får ta med egen mat/dryck upp på rummet etc. Säkerligen ett billigare alternativ än de andra 2 med.

Är pool ett krav så verkar Gardenia vara att föredra framför Riviera.

--------------------------------------------
MVH, Magnus
http://www.merhaba.se - Mötesplatsen för oss som älskar Turkiet.